Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem az a baj. Hanem Trumpnak ketszer kellett kognitiv tesztet csinalni. Ennek a Bidennek a lathatatlan kez elintezte, hogy nem kell, es a mainstream media se koveteli! Milyen furcsa!
Azert sok esetben rajatszanak erre a dologra. A levegos kezfogas is abbol allt hogy rakerdezet merre menjen le a szinpadrol es mutatta hogy balra? A csavo tenyleg oreg es szerintem se a legjobb valasztas elnoknek de vicc hogy aki szerint Biden alkalmatlan az csak Trumpban latja az alternativat.
"Ki gondolta 97-ben, hogy lewinskizás kifejezett erény, ha 80+-os aggastyán a másik alternatíva :)" . Valahogy ilyenkor kimarad hogy trump osszesen kemeny 4 evvel fiatalabb csak. 2024 ben o is 78 eves lesz mar. Es kotve hiszem hogy Biden lesz a kihivoja.
Remek! Jöhetnek a sokgyermekes, rendőr, katona, hajóács kedvezményeket is! Nem lehetne minden hatósági áras egyből? Kéne egy ingyenes névtelen feljelentő telefonszám is, igény vóna rá!
Durva, ezzel ő már a covid nagy pénznyomtatás előtti állapotban lesz majdnem. Én is már mondtam, hogy ami a kis papírokban megvolt idő kérdése, hogy a nagyokban is meg legyen. Szerintem nem lesz hosszú ez a "válság", jövő tavasszal már megy a nyomda újra.
Clinton óta ciklusról ciklusra egyre rosszabb a presidentek minősége. Ki gondolta 97-ben, hogy lewinskizás kifejezett erény, ha 80+-os aggastyán a másik alternatíva :)
Azt láttad, amikor a levegővel fogott kezet? Illetve amikor elfelejtette az ausztrál miniszterelnök nevét (the south guy-nak hívta, vagy valami hasonlónak)? Meg volt egy olyan, amikor izraelben elaludt egy TV közvetítés alatt tárgyalás közben.
Én erre építettem azt a tézisem pár hete (vagy hónapja), hogy a mostani jelentési szezonban már gyengébb marzsokat és profitot fogunk látni, ami lefele hajtja majd az árfolyamokat (mint most a Netflixnél). Egyelőre nem nagyon jött be, lehet hogy kell még egy negyedév a folyamatnak. Ezért fontos egyébként majd olyan cégeket venni, ahol van árazási erő, akiket nehéz (vagy nem lehet) megkerülni. Csak ilyen célpontokra fogok vadászni egy korrekció során. Például a Google ilyen. De valószínűleg a legtöbb szektornak megvan a maga királya(i).
https://youtube.com/watch?v=Uhyy_5GB9Ig&feature=share Es milyen igazunk van, volt.. A lathatalan kéz, a neolib.nagytoke mar a husveti nyuszit is bevetette!!! 🤣🤣. Aki, ilyenre gondol, az konteos, alufoliasisakos h lye. Es atnevelotaborba kuldenek a liberalboksevik velemeny dikraturaban . Szerintem, lassan cenzurazni fogjak, es blokkolni fogjak ezeket, mint Trump,es az oroszok eseteben. Mar az egesz ló kilog, nem csak a lóláb! :))
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen