Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Na humi, megoldotta a Marci gyerek a deviza hianyt. Bar en a helyukbe, a fene nagy szövetségert ingyen gazt kertem volna, nem a10 szeres gaz ar adossag idobeli eltolqsat:)
Pár hét és indul a jelentési időszak, szerintem addig maradhat a felfele irány (bulltrap). Aki unatkozik, az olvassa el a Nike legújabb negyedéves összefoglalóját. Nem éppen rózsás a helyzet, a retailerek túlrendelték magukat, a raktárak is tele még az előző "divat szezon" cuccaival, de a következőt már gyártanák. Nekem az jutott egyből eszembe, hogy 2023-ban indul a defláció (de a dezinfláció mindenképp), akármennyire is hihetetlenül hangzik most rekord inflációnál. A FED kamatemelés meg fog állni hamarosan, viszont a hurrá ralli helyett addigra már a vállalatok (és elemzők) is csökkenteni fogják a profit előrejelzéseket. Nagyon érdekes lesz a 2023-as év tőzsdei szempontból úgy érzem. Természetesen Magyarországra ez nem vonatkozik, itt már végeztek az infláció elleni küzdelemmel Matolcsyék.
Hazai fizetőeszközt tudnak nyomtatni. Bizonyos korlátok között mellékhatésokkal. Devizát nem, te zseni. Ezért fontos a devizatartalék, mert ha nincs, akkor tényleges államcsőd... Legalább azt olvasd el, amit leírunk, mielőtt kötözködsz.
Legalabbis a nagy egeszet ossze tudjuk rakni paran. Figyelek rad + meg psr emberre. Mult heten momdtam hogy par % csshem maradt betoltam az egeszet nyitott lapokkal jatszok, most meg meg ra is longoltam 3880/3900 Es diagonallal okt 24/26ra. Hajra csak hajra :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen