Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
1000 kutatast olvastam arról, hogy nemlehet eltalalni az aljat, se a tetőt, mivel van 30 évem(lehet 35) a nyugdijig, nekem doszta mindegy mit csinal itt aí rv piac 5 évig. viszont középtávra jó áron vettem a papírokat, meg vannak olyan barataim amiket már 5-6 éve tartok akár. hűséges tipus vagyok. :)
Már az indexen is címlapon: A történelem egyik legbonyolultabb válsága következhet Tetszettek volna kevesebb pénzt nyomtatni, és tetszettek volna nem megmaipulálnia a bond piacot, úgy hogy a kamatok lemenjenek a picsába...
Meg. Goog van Meta nemi(4:1be tartom a GOOG 110 korulrol) meg vagy 30 papir, legnagyobbak inkabb defenziv szektorok. PM,CVS,ABBV, Spg mrg egy csomo REIT Wpc ilyesmi, aztan vannak ilyenek hogy MA,Blk stb csupa jo dolog. :)
Elgondolkodnék az új szemüveg iratásán. Tudok jó optometristát. A lelki sebek kezelésére meg félig pszichológus vagyok, bár való igaz a diplomát nem szereztem meg :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen