Fel teszel egy kozepes meretu edenyt a tuzre. Kb 1 dl olivaolaj. Kb 8 gerezd fokhagymat megpucolsz, es keresztben ,es hosszaban icipici kis kockakkra vagod. Bele az olajba es addig piritod, mig vilagos barna lesz. De vigyazz nehogy tul piritsd mert akkor keseru lesz. Bele rakod a 250, vagy 500 grammos csomag garnelat. Hagyod hogy levet eresszen. En egy kicsi vizet max 1/2deci teszek is ra. Aztan mehet ra, a petrezselyem aprora vagva, vagy ha nincs szezonja akkor egy marek szaritott petrezselyem. Kb 1 csapott kaveskanal so. En szemre szoktam.latni ha kesz van kb felere csokken a garnela rak mérete. Altalaban akkor jo ha behatyasodik a leve. Friss bagettel lehet tunkolni es faltozni a garnelat. Hozza egy jo olasz bor. Egészségedre:))
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen