Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ki a bánat zaklaztott téged szexualisan? Jaj Istenem megint hercegnősködés megy. Én vagyok Harvey Weinstein. Vigyázzál mert nem lesz belőled vilagsztar díva! 🤣🤣🤣
Nos ha visszavonult hamut szórni a saját fejére vezeklésül és kózben ugye vidáman korbácsolgatja magát , akkor a topik főispáni engedély elég lehet az oktatói státusz betöltésére (ha hölgy lennél akkor persze a főispina megszólítás a helyes asszem) .
Köszi emerald, igen ezt, tudtam, hogy high leveragen működik, ezért volt a lehető legkisebb pozícióm, azt hittem, hogy más szabály is vonatkozik rá, ahogy beszélgettetek az atyával a margin call-ról. Néha volt egy olyan érzésem, hogy jobban büntet, ha rossz irányba fordul, mint amennyire jutalmaz, ha nem. "Alfamacskát" pedig legközelebb jelenteni fogom a moderátornak harassmentért, ha ismét elmegy az esze, mert nem az én dolgom, hogy közte és az asszony között mi folyik otthon, de a dühöngése itt csapódi le, úgyhogy legközelebb én fogom orron karmolni! :-)
Alphacatet elüldöztem. Komoly lelkiismeretfurdalása van, hogy mérnök létére hitvány állást tölt be. Csak emlékeztetni kell rá, és máris menekülőre fogja.
Akkor te leszel Miszisz Krisztina mamma oktatója , már ha az Alfamacska engedi. Azért csöpögtess erre is valamit (ha lehet) a tudományból. https://www.youtube.com/watch?v=LHPIRInTRbg
Kereskedéssel max 3-4 éve foglalkozom egyáltalán. Előtte csak invesztíciós, fundamentális alapon, viszont azt régóta. Én ugyan nem CFD szolgáltatónál vagyok, de az indexeket CFD-vel kereskedem, mert az kényelmes. Nincs benne semmi bonyolult, csak a buy, sell gombot kell nyomogatni a megfelelő ütemben. :) Az idei év pokolian nyereséges.
Az arany-ezüst topikba sokáig írtam. Mondhatni én vittem. Aztán beeset és szét trollkodta, meg rám szállt. Szóval ezt ismerem. . Azóta hogy a harmadik nickjét használja, visszavett kicsit. De engem nem érdekel, viszont mást nem ismerek, aki hajlandó lenne oktatni egy teljesen kezdőt. Ez rengeteg idő és felelősség.
Amikor engem ekézett, akkor csak a BTC volt a király. A többit átverésnek tartotta. Minden hozzászólásából kicsengett a nagyképűség, csak neki lehetett igaza, persze sokszor hozzátette, hogy a tévedés jogát fenntartja. Ennek ellenére lehet, hogy egy és ugyanaz, de elég rég nem szólt hozzá az eseményekhez, főleg a coinokhoz. A vizslás hozzászólás sem őrá vall, nincs benne semmi kioktatás. Ráadásul magánéletéről soha nem írt a bitcoinos vitáinkkor. Max annyit, hogy tanácsadó is, és megbíznak benne, sok pénz kerestek az ötleteivel.
Persze, semmi nem ördöngősség, de amikor valaki nyit egy cfd számlát, de nem tudja mi az?! Akkor ugye nem igen kéne azon trédelgetni. Szerintem még demón se!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen