Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Regen foglalkoztam infoval. sharepoint al. Csak a kihelyezett embereket, ellopkodtak, elcsabitottak a cegek. De, ha csinalunk valamit becs szo ,hogy szolok.:)
Nem szeretném a tanárokat sértegetni, de volt egy időszak, mikor a rendőrök csak akkor kaphattak fizetésemelést, ha felmutattak valamilyen végzettséget. Nálunk az összes rendőr a tanítóképzőbe jelentkezett, mert ott biztos volt a felvétel és gond nélkül el tudták végezni. Egyik sem iratkozott be a jogi egyetemre
Az a lenyeg hogy a bikiniben ugyanugy nezz ki mint ő:). Es szerintem ne akard tudni mi minden dolgot kellett lenyelnie azert a taskaert. Peldaul Dubajban, vagy itthon is.:). Mar ha igazi az a taska ,es nem torokorszagba vette 50 eurert:)
Ma a spa-ban gondoltam Cicára, amikor mellém perdült az öltözőben egy 2700 EUR-s Louis Vuitton táskával egy Voksán Virág kinézetű csaj. Nem hittem el, hogy ilyen lányok léteznek a valóságban is, és bikinben ugyanúgy néznek ki, mint ő. :-)
Ez a piacgazdaság. Mindenki annyit kérhet a munkájáért, amennyit hajlandóak fizetni érte. Csak az a baj, hogy ez a piac teljesen el lett deformálva a támogatásokkal és az olcsó hitelekkel és ennek még meg fogjuk inni a levét. Nem csak aki a haszonélvezoje volt, hanem mindenki.
"de ezek azt jutalmazzák, aki fizikai munkát végez, és büntetik az értelmiséget, meg a tudást." A fizikai munkát jutalmazni kell. Ahogy minden munkát. És mindent érdeme szerint, tisztességgel. És az, hogy valaki momentán a fizikai munkájával többet keres, az se nem azé az emberé, se nem magának a fizikai munkának valami érdemtelensége. Illetve/és a legmélyebb ostobaság azt képzelni, hogy a fizikai munkákban valami zombimód betanult ismétlődő mozgássorozat van és nem igényel tudást az elvégzése. Van ilyen is és olyan is. És. Nem a fizikai munkás a hibás azért, ha jól keres. Megdolgozik érte. Ezt a témát szerintem illene hanyagolni, mert emberségben járatja le magát az, aki ilyenekkel példálózik.
Egyetértek, de abban nem , hogy 100% rossz , hiszen mindhárom dologban történt előrelépés, különböző társadalmi csoportokat másképp és másképp érintett (pl. fizikai dolgozók nyilván elégedettebbek ). Nem tisztem védeni , nem is akarom, de nem ő Európában az egyetlen politikus aki rengeteget hibázik. Sőt sokan még (már) a felismerésben is tévednek.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen