Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Na igen...aki érti az ok-okozati összefüggéseket az látja a dolgokat a maga valójában...bezzeg az 1000 milliárdokat kiszóró nagy tudásúak most letolt gatyával és széttárt karral néznek körbe, hogy "Nem értjük mi történik, mi erre nem számítottunk"
Ez a gyerek egy zseni. Tavaly ősszel mondta ezt az idei őszt mar nekem, marmint a macskakoves kontexust. 🤣Azert az megsuvelegendo, hogy mikor szikrazó napsutes van, es tobzodik a nep, akkor mar latja a telet. Gratula , brat!:)
Holnap megnyitják a jelentési szezont a bankok, nem lesz itt lóf*sz se. Nagyon meglepődnék, ha a következő pár hétben felfele lenne az irány. Ahhoz egyrészt a többségnek hoznia kellene a bevétel és profit elvárásokat, másrészt pozitív jövőképpel kellene előállnia a részvényesi konferencia híváson. Ha tradelnék, akkor mostanában állnék shortba a hó végéig. (nem befektetési tanács)
Volt egy kis pánik, de már javul a bizalom. Már nem is tudom, milyen hír kellene ahhoz, hogy ne csak 1-2 óráig tartson ki a félelem. Majd holnap lesz minden piros, akkorra sikerül átprogramozni a robotokat. :-)
Törölt felhasználó2022. 07. 13. 15:00
Lezártam a shortot, nyitottam egy longot NDX-ben. Kockázatos, de nagy lehet a nyerő.
Éppen reggel akartam írni, hogy a bitcoin milyen szépen tartja magát, a 20 ezer környékéről szinte el sem mozdul. Erre felrántották 20k-ig aztán szabadesés 19k ig. Nem csalódtam, ezt sem a piac mozgatja, hanem még mindig a coinbárók játékszere.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen