Csak a közepébe hallgattam bele, de nekem még ijesztőbb, hogy a Meta prezentált a World Economic fórumon, és tegnapelőtt is a FT Global Boardroom-ján. Remélem, hogy csak a túlélésükért kampányolnak, és nem lesz belőle semmi...azért megnyugtató volt, amikor valaki megjegyezte, hogy ez csak az ő érdekeiket szolgálja, de annyira valós használati érték nincs mögötte (én is akkor kezdtem gyanakodni, amikor virtuális jurisdiction-ről és crypto-ról, mint currency-ről kezdtek el mesélni). És volt egy másik emberke is, aki a virtuális real estate-ről is elkezdte elmagyarázni, hogy scam/vagy elég sok van benne: infinite worthless pixels (lsd NFT)
Az emberek befolyásolhatósága pedig egy külön témakör. Még mindig a klímaváltozásért aggódnak, ami elvileg egy valamikor bekövetkező valami, miközben a Földön minden nap rengeteg szemét keletkezik, ami soha nem bomlik le, és vannak emberek, akik tiszta ivóvíz nélkül élnek, urambocsá éheznek az itt és most-ban.
Az emberek befolyásolhatósága pedig egy külön témakör. Még mindig a klímaváltozásért aggódnak, ami elvileg egy valamikor bekövetkező valami, miközben a Földön minden nap rengeteg szemét keletkezik, ami soha nem bomlik le, és vannak emberek, akik tiszta ivóvíz nélkül élnek, urambocsá éheznek az itt és most-ban.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen