Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Very funny. :-) Egyébként a Tesla szerintem más volt: sok ember további esést várt, mert nem hozta a számokat. Illetve sokan várták 85-re is. A gázon mindenki izgul, hogy mikor indul már fölfelé. :-)
Azt én is meg akarom játszani put opcióval, de szerintem még pár napig oldalazgat, vagy emelkedik még. Talán jövő héten már tisztább lesz a kép. Csak nem olvasod a privát üzeneteimet az egyik kollegámmal? Pont ma írtam neki az NVDA put-ot 😀
Egyébként tényleg el tudom képzelni, hogy szívatni fogják az embereket nyárig/márciusig, Freeport akkor nyit. Gondolj bele, hogy mennyi ember ül benne sokkal feljebbről.
Opicód van? Lehet, hogy megjáratnak azzal is, és lejár közben, kivéve, ha jó hosszúra kötötted. :-) Welcome back. :-) Látod, az olajnál nem voltál itt, pedig megkérdeztelek volna szívesen, ott már lenne majdnem 10%-unk. :-)
Azt megmondtam elore csak nyeszlett 3 hetig 3600/3700 kozt. Nyertem vele polot is csak a kollega nem tartotta a szavat. :) Aztan leszurt es paff. Na ugyanezt latom nyaklik 4100/4200 kozt lehet meg felnyomjak 4300, akar 4400re is de a jegenyefakat is kivagjak egyszer. :)
NG jul-aug-septemberben szokott feljebb menni, nézd vissza a chartokon, gondolom mindenki akkor kezdi a spajzolást! aki most vesz, az sem hibázhat nagyot , legfeljebb ül benne 3-4 hónapot!
TA valoban bullos, el kell hitetni hogy itt az uj bika es kolbaszbol lesz a pecsenye. 30’% cash, ha vmo csida folytan felverik 4300/4400 koze lesz 50 %. Egyebkebt ha fel is nyomjak 4400ig mondjuk, es sima korrekcioval ami 900 pont emelkedes utan eljon, ha fibo 38 ig korrigal az 900x0.38 4kig jon le igyis meg ugyis. ;) szoval keremszepen, elore a fenyes jovoert, de azert neha ne felejtsetek el rajukbaszni.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen