Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Azt hallottatok, hogy 600 milliárd 5%os hitelt öntenek a KKV re, miközben az MNB próbálja 18% egynapos kamattal, valahogy kordában tartani a forintot és hűteni a gazdaságot. Egyszerre nyomják a féket és a gázt tövig. Biztos hülye vagyok, de nem kell mérnöknek lenni, hogy tudjuk hogy ez még egy autó motornak sem tesz jót.
Amúgy jó lesz az. Csak győzzük kívánni. Csak váltsa már át ez a szerencsétlen KBC, mert nem váltottak át. Félek az adr tol. Nekem meg 100%, abban van. Jobb lenne nekem a Moszkvai papír.
Ja ha úgy nézzük, akkor a gazp, az felfüggesztés alatt a listában van. És még van IO se volt egy okos döntés. Mai napig nem tudom mi a f. sznak vettem meg, és hova tettem a józan eszem IO val. Ezt a két részvényt , ja nem kettő, mert van még MTL( orosz) papperom is,, (de az nagyon kevés)is. Úgyhogy akkor 3 db felfüggesztett és már nem letező kivételével. Így pontos😉?
Amúgy jövök egyel. Valamikor január elejen, emlékszel beirtad, hogy a Tesla lesz 140 felett nem sokára. Olyan biztosra állítottad, hogy a megérzés azt súgta, most igaza lesz. Továbbá, mivel kellett a shortba lekötött pénz az IB n arany részvénybe, így gondolkodás nélkül zártam, mert az érdeke is ezt diktálta. És után a jött a hír napokkal hetekkel kesobb hogy a Musk az árcsökkenéses huzassal kiuti a nem prémium EV gyártókat. Na, szóval köszike!!😀 Tudod kinel éreztem, hogy igaza lesz még, ez a Vuk gyerek, nem is láttam még az FF ben, és aztat mondja, hogy 1650 tol shortolja a kis kedvenc ETH mat.( egyedüli kripto, ami van kevés régről) És igaza lett. Nem adtam el, de stimmelt. Fura dolog a megérzés. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen