Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Majd valaszolok a erre a szoveghalmazra ha te is elmondod mi volt a pajzsmirigydokinal. Tudod itt kezdodnek a dolgok, az "emberi kapcsolatoknal" ... 🤣🤣🤣
Feltételezem, hogy értelmetlen lesz, amit írok, de már mindegy. :-) Mi ez a nőiség izé, amivel mindig jössz? Az ember lánya kifejezést arra használtam, hogy igen, nő vagyok, igen nem értem, annyira nem szeretik itt ezt a kombinációt, de tudod mit, próbálom viccesre venni, és megkérdezem. Ez itt egy pasis fórum, és láthatóan nem szeretik, ha nők is beleszólnak, a legékesebb bizonyítéka a dolognak az volt, amikor pomperj a vásárlásról kezdett el mesélni, én is beleszóltam a termékek minősége kapcsán, és valaki értelmes eljutott a hüvelygombáig. De ha valaki itt a horgászatról vagy italokról kezd mesélni, akkor valahogy a többiek nem kezdik prosztata problémákkal cikizni. (lsd nőiség). Tessenek pszichoterápiára járni, és ott hátha elmesélik az emberi kapcsolatok mikéntjét: 1) absztrakciós képesség- elvonatkoztatás képessége, az Essie körömlakknál a minőségi kérdés volt a lényeg, de csak a hüvelygombáig tetszettek eljutni 2) diverzitás- ahol emberek vannak, ott többféle érdeklődés van, mindenki bedobhat valamit a közösbe, whisky/bor, stb ajánlástól akár az endokrinológusának a címéig, ha valakinek szüksége van rá. 3) nervous system regulation- amit azt jelenti, hogy az ember képes dolgokat elengedni- a mai napig nem tudjátok elengedni, ha szó volt valamiről, kettőnk közül, akinek beakad a lemez, azok ti vagytok, én már régen backwardation-nál, Cathie Woods-nál és a Twitternél járok, meg a mai gáznál, te még mindig a hüvelygombánál Lehet továbbra is nevetni, nekem mindegy, még lehet, hogy jobb kedvemben téged is jelentelek, mert ehhez most már tényleg nincs türelmem, még tegnap felírt gyógyszerekkel együtt sem. Valószínűleg kizárnak, visszajössz másik nick-kel, és lehet tovább folytatni, ami inkább érdekes, hogy aki itt nem tud viselkedni, annak máshol is gondjai lesznek.
A legviccesebb az a fajta no aki mindig vergodik h vegyek emberszamba a ferfiak uralta forumon is, de ha barmi incipinci dolog van azonnal a noisege moge bújik "az ember lánya". 😆
Rendben, akkor másképp kérdezem, ha fárasztónak tetszenek találni. :-) Ha elmegyek a tanfolyamra, és lehet majd kérdezni, mit kell megkérdezni, hogy megértse az ember lánya? -Contango, backwardation - Mit javasoltok még? Ha már fizetek, akkor legyen értelmes kérdésem, és mondják meg! :-) Nem az a megoldás, hogy akkor kerüljük a dolgot, hanem menni kell, és meg kell érteni. :-)
Az esetek komplexitását tekintve pár linket (angol) azért dobhattál volna ….:( Lassan a profi címtől is búcsúzhatsz és jöhet a király titulus…:) Ui: urológusnál voltál már ? https://www.youtube.com/watch?v=Ukn6UZ231h4
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen