Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Akik lopják a százmilliókat, azok csemetéi sorakoznak ott. Nincs hova tenni, tüzelni meg nem jó vele, sok a hamu. Én is vehetnék, de nekem égetné a lábam.
Az az érdekes, hogy szoktad írni mekkora mutyikat látsz, ahol százmilliók meg milliárdok tűnnek el, de a 100 ezres cipőn vagy fennakadva. Milyen szép is lenne, ha ez lenne a legnagyobb baj az országban, hogy pár tucat gazdag gyerek drága cipőt vesz...
Engem még az is bosszant, hogy a sífelvonó csak úgy felhúz, hogy lecsúszhass. Feleslegesen és még egy rohadt zsákot sem viszel fel magaddal :-) A parasztember nem ment fel a padlásra, ha nem kellett felvinni, vagy lehozni valamit. :-)
Képzeld el, nem láttam a műsort, csak a facen jött velem szemben. Amikor meg megláttam, hogy csupasztö.ű tinédzserek sorakoznak , vágyakozva csillogó szemmel, hogy kitűnhessenek valamivel.......az apuci bankkártyájával. Az összeset elhurcolnám szenet kilapátolni a vagonból. Vagy inkább belapátolni. :-) Ha nem tudnak mit kezdeni magukkal, nekem van jó sok ötletem.
Nekem nagyon tetszik ez a korrekció. Mikor már az összes hozzászólás arról szól, hogy a fák az égig nőnek, eljön a megingás. Már senki nem figyel a gazdaságra, csakis a pénzpumpa, meg a kamat a fontos, ócsó kőcsön kő. Azt senki nem nézi, hogy azért csökken az infláció, mert fogyogat a pénz. Már nem engedhetik meg maguknak az emberek, hogy dorbézoljanak. Bezzeg Magyarországon , jut mindenre, tolongnak a 100 ezres cipőkért a tollas ajkú identitás zavaros fiatalok.
Amugy nezegetem ezt a b..i VIX et. Nincs benne ero. Felugrott, de utana harmatgyenge, a folytatas. Nem hiszem, hogy az indexekben lefordulas lenne holnap , ezek alapjan, de kiderul.
Najo, mondom. Az tortenik, hogy a kozelit adjak tavolit veszi az osszes etf, azaz rollol. Emiatt a tavoli kevesebbet esik,es 1 het mulva a 2 ar kb osszeer.
Mondjuk mióta az újonc-tanonc titulus lehullott és a profi megszólítás jár neked , azóta új oldaladat mutatod meg ! Dolgoztatsz , de a tele zacsis szekcióra is gondolsz feszkó megoldási javaslattal. Humánus oldalad is van !
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen