Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Kiszált a kalitkából a »madár«. Három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát.
Nem tudom, nekem ez az egész olyan furcsa, egy kicsit olyan túlhúzottnak tűnik minden. Kína nyit, de tombol a vírus, US a tőzsde ünnepel, mert csökken az infláció, és nincs munkanélküliség, de közben azért nem érezzük, hogy többet érne a fizetésünk, Putin szerintem most már be akarja fejezni a háborút, de a DAX száguld, mert meleg a tél, és a gáz ára csökken.
"A földgáz ára Európában (Amszterdamban) összeomlóban. Jelenleg 55 EUR/KWh-nál tartunk. Ez 85%-os csökkenést jelent (!!) kevesebb mint 5 hónap alatt." Nem nyersanyagár-robbanásról volt szó hónapokig itt? Ez is jól bejött az orákulumoknak 😆
Ezzel egyet tudok erteni. Mindig van korrekcio es emelkedes, ha lejonne 3000/3200ra is az is egy sima korrekciobak minosulne, az a 2019 oszi csucs idoszaka. Megnezheti? Persze, ettol nem dol ossze a vilag.
Egyetértünk, én sem akarok rosszat. Jó lenne fair (vagy kicsit alatta) értékeltségen felépíteni egy hosszútávú portfóliót, nekem ennyi a "kívánságom". Nem szeretek drágán vásárolni, ez van 😀
válóságoknál ( görög , olasz , pig , skót kiválás , maláj repcsi lelövés , brexit , trump, krím , covid a thököm tudja még mi volt a demenciám miatt ) érdemes visszaolvasni a jóslatokat régebbi topikokban és hogy a végén mi lett …. a hosszú távú rendszerszintű problémákkal (Placi) egyetértek …… a kérdés az időfaktor…..a nagytöküeknél a föld legokosabb emberkéi robotolnak csak kitalálnak valamit és azt remélem , hogy nem lesz igazad talán azért is , mert nem érdekük (nem egy nagyobb tőzsdei esésre gondolok persze) …de amíg szól a zene táncolni kell, ha meg jön valami rendszerszintű omlás akkor azt gondolom nem fogunk fórumozgatni a tőzsdéről
Amugy amig szol a zene, bulizni kell, lehet, de mikor fizetni, akkor sokan keresik majd azt a 1 meter szeles kijaratot. Az a muveszet, hogy mikor legjobban megy a buli, akkor lelepni. 😉Idozites, es pszichológiai nehezseg is egyszerre.Ez a szep ,es egyszerre nehez a tozsdei kereskedesben.
Amugy miert Martin Luther King szuletesnapja szünnap ? Nem tudja valaki? Miert nem A. Lincoln nagyformatumu politikus szuletesnapja, vagy halala szünnap?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen