Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
:-)Én egy kicsit lassú voltam a short újranyitásánál... nem is nyitottam mindet újra. Ma ezt találtam. lehet, hogy tévednek, azért tessék óvatosnak lenni. A Bofa szerint a Wall St bearish, ami bullish. http://keptarhely.eu/view.php?file=20230103v00x3tmoh.jpeg
Ha már rendes technikai elemzést a papgyerek nem tud csinálni, legalább valamit szolgáltasson. MEgint benézte az indexeket :P És nekem lett igazam. MEg pénzem. Neki meg marad az ima, meg a szivárványos ábrák.
Egyetertek. Mar szolni akartam en is. Vagy Kriszti dobjon egy kepet a kozosbe humanoid baratunknak, az is jo lesz, ha mar dexter cserbehagyott minket.😀
Kiidegelnek a megmaradt szerencsetlen olajosaim. Akkorat esnek, hogy az gold minnereim emelkedese nullazza ki.🤣. Mi a francnak tartottam meg a PBR t es a szerencsetlen Riget. Hisz tudtam ,hogy zako lesz ezeket is kellett volna vagni. A PBR nel ertem higy Luna, meg olvastam is, na de azert nem allamositjak vazze. Hat igen a FED " es korei" akarataval szemben nem hugyozunk, hiaba a funda, meg hogy 8 eve nem volt beruhazas ebbe a szektorba. Ez van.:)
Figyu, a vékonyderekú, fokhagymagirizd-seggű, alma-mellű verziókat posztold légyszi. Már harmadszor szerepel az elmúlt 1 hétben ilyen dagadt bula itt. Ezt nem szeressük.
"Nem, azt ismerik, hogy a piac (nagyok) mire mit fognak reagálni. Azt találják el, hogy mi lesz a kimenet." . Te irtad! ha neked ez a megfogalmazás tetszik, akkor legyen igy! :) mi lesz a "kimenetel" a FOMC-ra meg az NFP adatra? . "Egyébként már egy ilyen elemzést megosztottam..... " . melyik hsz volt az? eskü megnézem!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen