Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ott aztán tényleg gáz van, 8,5 % mínusz egy nap alatt. Próbáltam egy kis ezüst shortot, nem kellett volna. Most mennem kell a szekrényért, azt is szerelhetem, meg cipelhetem.
Egyébként ha olaj beindul az többet megy mint az ezüst👀 / igaz többet is esik/ annyira ellene szól minden hogy tartom amit gáz azerelő írt 80 USD célárral
"Agyamra ment a nagy kombinálás ?.." . Szerinted a spekuláns mit csinál?! . Van a -befektető -kereskedő -spekuláns Tedd magad a megfelelő helyre! Ja mint én is egyszerre több halmazban is jelen vagyok. :)
Én a Mester tanítása szerint aranyba léptem … igaz nem nyitáskor mint más😂 olajba vagyok még gáz szerintem kb aljon van mára / reméljük/ Ezüst nagyon menne de rossz érzésem van vele .. hm . Agyamra ment a nagy kombinálás ?..
Én adtam pluszt Neked! Nem a mostani nehéz helyzetre! Sakk! (ez már fejtörő amit szeretek, feladat amit meg kell oldani.....) számomra megoldás például: Add el ami van most autóiparban. már nem tök mindegy? (így is buktál) Vegyél alább többet vagy a kivett pénzt tedd pl. indexbe. Ha beindul az EU autóipar vissza tudsz szállni! . Ez az én véleményem. Vállalom.
Nekem VW -be 112 EUR részvény átlag áram van, talan az unokáim majd látnak majd a profit mellett pozitív számot. BMW nél ennél is rosszabb a helyzet :)
Német autóipar : szerintem megállunk a zuhanásban, főleg, hogy EU szeretne más vám tarifát mint USA. Toyotát figyeljük! Toyota óriási nem kínai fejlesztéseken megy át. EU japánnal szimpatizál. Tehát EU autóipar akkor lesz jó ha Japán autóipar növekszik!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)