Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Amúgy képzeljétek el mennyire de mennyire degeszre tudnánk keresni magunkat ha lenne stop 0-24-ben... Sose kéne eladni , de tényleg március óta csak tartani és emelni felfele. Múltkor kiszámoltam ha a pmápjaim árát ide rakom, egy-két hét alatt 25 millió Ft nyerő jött volna. És ez a hét nincs benne. :) szóval annyira szar ez a stop nélküli lét
Én szívom a fogam hogy végül nem adtam el belőle csak minimálisat. Ez a 2 hét folyamatos felfelé elvakított minket (engem). Kicsit úgy érzem mint a Ricsinél, jön a 10k aztán go tovább, ki az a hülye aki eladná hát krvajó ez a papír, aztán akkorát koppantunk mint a fene.
Láttam… éreztem a zsigereimben, de nem tudtam alátámasztani magamnak igazán semmivel… Van ez így. Néha kereskedek intuíció alapján. Most nem mertem meglépni, marad a paraszt short :D
Azsia ha beadja hétfőn lesz lejjebb is. Nekem már elég ez a szint, nem akarok 27-et. De benne van ám. Aztán ha nem áll meg 26. Az egész számokat szereti. Most is kerek 28
Ne is mondd! Kétszer benéztem a shortot, de összeségében már nyerőbe vagyok vele. Kicsit megfertőzött a komplexitása, amolyan adrenalin bomba az elmúlt időszak BÉT-je után! :)))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)