Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Bocsánat! Nem tudom figyelmen kívül hagyni azokat akik megsértenek! Persze kevesen tudják én mit áldoztam mit tanultam mit tapasztaltam mibe betegedtem bele....
Beze én öntöttem horganyt úgy, hogy másnap 40 fokos lázam volt! öntöttem ólmot amitől fogam besárgult! Dolgoztam művezetőként a Csepel-Vasmúben és a furán formázó beleívódott a testembe.... Én tényleg fémes vok!
És ha iszom este az se baj! sőt! ha rákbetegként codeinezem az se baj! Ha rivotrilt kapok morfiumra mert, beteg vagyok az se baj! Egy biztos, neked nincs helyed a fém piacon!!!!!
Észrevettem, hogy érzelmileg túlfűtötté, szentimentálissá válsz esténként, ez egyrészt piás szokás, másrészt lehet gyógyszeré is, annak hatását nem annyira ismerem. Nem mondtam, és nem is feltételeztem, hogy bárkinek is kárt szeretnél okozni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)