Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
gondolj bele, europai piacok kimaradtak a nagy eladasi hullambol. te sem akarnad olcsobban eladni ha tudod mire kepes. (igy jutottunk oda a ricsivel is, ahol vagyunk :D )
amerika zúzta be pénteken is ha elkezdenek visszaszállni a pénteki spekák akkor megindulhat tényleg az a vicces ha ránézel a napos chartra nem történt semmi pénteken, mintha az a nap nem is létezett volna, csütörtöki nap után vagyunk és szépen lassan emelkedik :))
a multheti max (29,798) és mai min (27,59) közepe 28,69. ezt lassan ujra eleri, lesz ma egy kis rangatas talán, de a 30 is benne lehet a mai futamban. ha szerencsénk van, még be tudunk szállni értelmes szinten. ja és perpill (28,5) már felette vagyunk a pénteki nyitónak. (ázsia vonatkozásában)
Megnyugodni látszik. Rövid TF-en nagyon szűkül, RSI lehűtve, naposon visszajött 83-ra, amit tudjuk, hogy sokáig tud tartani vételi kedv esetén! :) 1h-n MACD gyenge vételi jelzést adott. Innen most simán támadhatja újra a 30$-t! Hamarosan kiderül mit akarnak a fiúk!
Mivel certikkel kereskedsz feltételezem, hogy kis idősíkon nézed a grafikonokat. Így nem csoda, hogy a pénteki zárót miért " úgy " élted meg ahogy. Valószínűleg speka profitrealizlás történt, semmi több... Ha beállítod naposra az arany és az ezüst grafikon fogod látni a lényeget....
Nem vagyok benne biztos. Ez nem Ukrajna, tőlünk azért messze van. A gyógyszeripar meg menekülő papír inkább. A negatív hangulat persze lefelé viheti ez egyértelmű, de még van egy egész nap hogy csillapodjanak a kedélyek.
Akkor az csak realizálás volt és nem a háború miatt verték be? Én azért nem értettem az egészet mert ha háborút várnak minek adják el az aranyat? Én ezért nem adtam el végül az ezüstöt, mert ha konfliktus lesz akkor veszik és nem adják, erre 5 után mint a kő a hegyről úgy zuhant. A fene se érti
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)