Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nekem még van 150 db TL39 ,TL41 már repült hét elején azt is megpörgettem itt. Minimális profittal adtam el akkor kellett volna a maradék TL39- et is kiszórni.
A mai nap erre utal. Mert nem volt napi min. Még 50-50 az esélye hogy lefelé vagy felfelé lesz az irány. Jövő héten kiderül. Az is lehet hogy csak valaki olcsón akar venni és előtte lenyomja a fenébe majd ugyanő áll át a vételi oldalra
Pedig megtörtént , mert reggel is eladtam szép profittal , meg zárás előtt fél órával is szinten igaz akkor már csak egy 6% profit lett de ahogy nézem ho döntés volt eddig bármi is lesz hétfőn 😬
Hát, 1150db-om van 775-ös átlaggal. Kezdtem megnyugodni az utóbbi időben, erre már megint előjött ez a simlis. Bevallom, tanácstalan vagyok, tényleg az idegeimre megy ez a szar. Igaza van Macusnak, hogy kisebb tőkeáttétellel vásárol. Olyan érzésem van, mintha ki akarnák szedni belőlünk ezzel az ijesztgetéssel.
Nincs már belőle, kevés volt de kitáraztam. TL39 van egy vagonnal. És amúgy pluszban vagyok vele. :D éppenhogy amúgy de pluszban :) De ha ideveszem a képletbe hogy a tl41 az jó kis mínuszban ment ki nem olyan vidám a dolog. De még időben eldobáltam szerencsére, ez még a vállalható rossz volt minthogy kiüssék
Hát ez nem semmi. Kíváncsian várom hová jut hétfőre. Nem adtam el sajnos, nem is foglalkoztam vele, nagyon a Richter zuhanását lestem, mert elég sok TL41-em van. Sebaj, legalább be tudunk vásárolni esetleg. A ricsiből meg teljesen elegem van, nem hoiszem el, hogy megint a KO szélén vagyunk. Ha jól emlékszem nekem és LOLnak van ebből több. Tényleg, te hidegvérrel bírhatod ezt, talán még be is vásároltál :D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)