Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Colombo
Colombo 2024. 10. 27. 11:33
Akkor lesz csak igazán nagy durranás az arany, ha USA elnök választás annyira szoros lesz, hogy egyből nem lesz győztes, vagy valamelyik nem ismeri el a vereségét. Erre pedig jó esély van.
Pali a lángosban is nagy pénz van.😁
don_king
don_king 2024. 10. 27. 11:30
Előzmény: #19477  BZ01
Miért a bávnál bohóckodtok?
Conclude.hu
Van minden, másnap kiküldik címre!
Nagyon korrektek! Csak ajánlani tudom őket!
Bpali 2024. 10. 27. 11:10
Gondolkodom az aranyon mert az útja egy ideig felfelé vezet, majd törvényszerűen visszaesik de hosszú távon még feljebb megy.. Most tegyem a pénzt certibe, indítsák etf -et , vagy halmozzam a fizikait.  Brrr 😂 Arányokon gondolkodom
BZ01 2024. 10. 27. 11:05
Előzmény: #19476  pakk01
A bávos unciás arany már megint kifogyott. És 68 ezerrel többe kerül (ami nincs), mint amennyiért én megszereztem. Őrület van.
pakk01
pakk01 2024. 10. 27. 10:50
Előzmény: #19475  Bpali
Hát tekintve, hogy az aranyon lett volna 250 dodó nyerő a nem ugrálással amikor anno írta Nedden, hogy 2500 alatt venni kell, szerintem azt nem lehetett volna lehozni az ugrálással. Én is belelátom a 3000-et. 
Bpali 2024. 10. 27. 10:37
Előzmény: #19473  pakk01
Ezen gondolkodtam én is .. “ poénból “ megjátszani ami valószínű minimum 2800 as , de inkább 3000 es arany , 40 Dolláros ezüst .. De olajba is lesz ez előbb utóbb 76-77. Árupiac gyors .. Ki kellene számolni hogy az ugri-bugri nem megfelelően időzített be - ki szállókkal hoz e jobban .. Gyanítom nem .. B verzió lángot nyitni shortot és oda vissza halászgatni .. Mindig azt emelve ki amin kapás van 😂Pakk kollégánál mi szokott bejönni ?
x2029J 2024. 10. 27. 10:37
Előzmény: #19473  pakk01
Ezt tettem, csak fizikaiban. :)
pakk01
pakk01 2024. 10. 27. 10:09
Előzmény: #19471  x2029J
Lehet h érdemes csak simán beleülni mindkettőnél egy long certibe :)
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 27. 09:05
Előzmény: #19467  hoffmannferi
Látom te is a ta-t nézed, de a fundát figyeled! :)) Ebbe nem tudok beleszólni és nem is karok! Hideg tél, meleg tél, háború stb. hmm
Tegnapi chart kimondottan rövid tf és a holnapi mozgás lenne a lényege! 
Messzebbről ez van! A 3.30 a ~120%, de előtte ott van a rettegett 0.618 
Gáz h1 
https://ibb.co/0G8fVsD
Nedden
Nedden 2024. 10. 27. 03:06
https://www.investing.com/news/economy-news/china-industrial-profits-plunge-in-september-extending-slump-3684624
.
Ipari fémeknek ez nem túl jó. Bizony Kína kevés konkrét ösztönzőt mutatott be a nagy élénkítő csomagjában. Ez így a kínai részvényeknek is érdekes. Ami nem feltétlenül rossz.
Ami bíztató, hogy van honnan előrébb lépni és idő kell míg bármilyen bevezetett folyamatnak hatása lesz. A tőzsde pedig előre áraz. 
Nedden
Nedden 2024. 10. 27. 03:06
https://www.investing.com/news/economy-news/china-industrial-profits-plunge-in-september-extending-slump-3684624
.
Ipari fémeknek ez nem túl jó. Bizony Kína kevés konkrét ösztönzőt mutatott be a nagy élénkítő csomagjában. Ez így a kínai részvényeknek is érdekes. Ami nem feltétlenül rossz.
Ami bíztató, hogy van honnan előrébb lépni és idő kell míg bármilyen bevezetett folyamatnak hatása lesz. A tőzsde pedig előre áraz. 
hoffmannferi 2024. 10. 26. 22:38
Előzmény: #19466  farkasfu
Köszönjük szépen a részletes elemzést.Hétfön szerintem nem igazán jön már lentebb,talán itt fordul.Nálam a pingi kicsit feljebb van,3.30 körül.Viszont függ nagyon hogy milyen lesz a tél,egyenlöre kicsit hidegebbet áraznak.Nem tudom hol lesz a teteje,de nálam az elsö piros hetes gyertya hetesen kemény short jelzés lesz.
farkasfu
farkasfu 2024. 10. 26. 17:49
Rám nem kell hallgatni, de konkrétan nem is mondom senkinek, hogy mit tegyen! Felvázolom az elképzelésem és számításaim a charton, a döntés mindig a tiétek! Azért vázolom előre, hogy lehessen látni az eredményt! Aki akarja megjátssza, mind a tippmix-et!! 
 Itt egy "gázos" chart, nem mondok semmit, de sokat mond a chart! Végig kell menni rajt és levonni a következtetést! 
 A piros madár a hullám felső célja, a kék az alsó célja. A szürke fibo a korrekciós szintet jelöli. 
Tudnám még bonyolítani, de a rendszernek már így sem tetszik a sok matek a háttérben. 
Hétfőig lehet tanulmányozni, aztán mehet élesben! Nem olyan bonyolult, mint elsőre látszik! Az ismétlődések nem tartanak örökké...
Gáz/m15
https://ibb.co/JHs43HJ
pakk01
pakk01 2024. 10. 26. 15:55
Gyerekek, tök jól működik a topik, de az utóbbi napokban kezdünk meghülyülni :)) mi van itt? :)
Mindenkinek a meglátása fontos és majd mindenki eldönti hogy kiére hallgat :) 
Pali, jaow; ff és fibo találati aránya viszonylag magas. Sztem ezzel élni kell. Főleg azoknak, akik nem régóta tőzsdéznek. Ti rutinos rókák vagytok, mások nem biztos hogy azok. 
De ez nem azt jelenti, hogy más nem mondta meg előre h mi fog történni és hogy csak rájuk hallgatnának. De még ha van is ilyen, nincs azzal gond. Amúgy szerintem is elment Colombo egy kicsit a magas függőségi irányba, de nincs ezzel gond, max kevesebbet írhatná hogy ezzel “ne bántson meg” akaratlanul is másokat. 
Amúgy bennem is volt irigység, nem mondom. De beláttam, hogy nagyobb tudással rendelkeznek és azóta nagyobb súllyal esnek latba a döntéseimnél a meglátásaik.  De másokat is elolvasok. Ha például gázban utaznék, azért vettem volna bele mert Pali is azt írta meg Fibóék is meg én is azt gondoltam, hogy ekkora esés után kellene fordulnia. 
Szóval ne vitatkozzunk, ne legyünk faszok, csináljunk pénzt közösen, hogy mindenkinek jó legyen. :)
Colombo
Colombo 2024. 10. 26. 14:47
Előzmény: #19463  Bpali
Pali te törzs tag vagy, te már rég itt voltál amikor én mèg azt sem tudtam, hogy van árú piac.Neked több jogod van itt, mint nekem.
Egyébként nem a moderrátorra gondoltam, hanem az alatta lévő acsarkodásra.
Az viszont nem igaz, hogy a Ff-re hallgatok csak.
Őt én maximálisan tisztelem szakmailag és emberileg is , de itt mindenkit szeretek és mindenki hozzászólását el is olvasom legyen az szakmai vagy egyéb témájú. Minden nap alig várom, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgessek, és olvassam a szakmai meglátásaikat.
Téged is elolvaslak, téged is tisztellek,  de amikor kobolkodsz és átléped a vörös vonalat azt nem szeretem.
De azt olvasni,  hogy másokat negatív képben tűntetsz föl jogos, vagy jogosnak vélt sérelmeid miatt azt meg különösen nem szeretem.
Pali én lezártam a témát.✌️
Bpali 2024. 10. 26. 14:15
Előzmény: #19461  Colombo
De most komolyan építő jellegű kritikát fogalmaztam meg a portfóliós affér miatt - egyből én vagyok a hibás?? … Egyébként mit vártok a moderátortól? Tapsoljon ?.. ilyen értelmezési problémának elő se szabadna fordulnia komoly értelmes emberek közt .. Persze mindenki fáradt feszült jót akar stb,. Én értem a Te kritikádat.. Csak át akartam amúgy neked adni egy tapasztalatot, mentalitást ; de rájöttem te sokszor Farkasfutől fogadsz csak el útmutatást .. Oké . Tedd azt görgess át …
BZ01 2024. 10. 26. 14:03
Előzmény: #19458  pakk01
Nagyjából ezt írja igen. Meg hogy jövőre 24-25 ezer lesz simán. Érdemes venni ha esik. Ja és most azért indult meg, mert újabb magas célárak jöttek ki 
Colombo
Colombo 2024. 10. 26. 13:31
Előzmény: #19457  Bpali
Palika!
Pont te beszélsz nyelvezetről, amikor néha azt sem tudjuk, hogy magyarul írsz-e.
Semmi baj nincs ezzel a topikkal, nagyon jó hangulatú vegyes  társaság jött itt össze , csak senki ne akarjon okosabbnak tűnni, mint a valós tudása.  
Aki pedig bizonyítani akarja, hogy ért hozzá,  az tegye meg, itt megteheti, de ahhoz idő kell, hogy el is higgyük neki,  ha viszont itt folyamatosan acsarkodunk egymással akkor én biztos tovább állok innen, de sajnos azok is akik szakmai tartalmat adnak a fórumnak.
Mindemki örüljön annak, hogy itt lehet tanulni, nagyon komoly munkát tesz itt le egy-két társunk az asztalra, és ebből nem csak mi profitálunk, hanem mindenki aki ezt a fórumot olvassa, így te is, nem kéne tönkre tenni.
                                                                          Colombo voltam, aki hülye a tőzsdéhez, rám sose hallgassatok.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek