Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ha pluszban vagyok vele, egész jó szokott a kedvem lenni :)) Ha szomorú vagyok mert mínuszos, akkor mindig eszembe jut, hogy a felhők felett viszont mindig süt a nap, előbb-utóbb pluszban lesz :)
Hamarosan eldől, hogy fordul, vagy csak egy mély levegőt vesz, hogy utána megnézze milyen mélyre tud merülni egy szuszra... :D Én utóbbit látom bele hirtelen, úgyhogy izgatottan ülök a kezemen... :D
Most látom csak, hogy felemlegetted a konyhabútort. Este nagyon kedves volt asz asszony, ha hiszed ha nem éppen tusoltam, amikor megjelent a fürdőszobában a lábassal. Nekem sem kellett több, mondtam, neki, hogy talán van egy olyan törzs, ahol az éjszakai közelharcra lábassal hívják a férfiakat a nők. Na egyből mondta, hogy Ő nem azért mutatta meg, hanem csak azért, hogy tudjak róla, és tényleg tett utalást arra, hogy szerinte már kicsi a konyhaszekrény. Erre én SELEJTEZZÉL. Ui.: Ha shortolásból kell megvennem a konyhaszekrényt, gyomorfekélyt fogok kapni.
Nem úgy értettem, rossz a narrátor a fejedben! :))) Mosolyogtam mellé! ;) Meg miután leírtam, utána jöttem rá, hogy azt írtad, hogy megvetted és a következő "...Itt még nem tudom, hogy mit csináljak..." az már a gázról szólt! :) Sorry, nem gondoltam, hogy blöffölsz, csak félreolvastam, azt hittem, hogy még gondolkodsz, hogy vegyél-e! :)
Short eladva , egy családi ebéd ki jön belőle, nem tudom megérte-e , mert közben gyomor remegésem lett. Pakk, te ezt, hogy bírod? Innentől kezdve mozi nekem, meglátjuk mit csinál a támaszon.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)