Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Csak egy jó tanács, lehet még az a vasutas figura jegyezte meg egyszer-kétszer: "Amikor azt hiszed, hogy már sok mindent tudsz, na akkor még nem tudsz semmit!" Örülök nagyon , hogy így bejöttek a dolgok!!! DE!! : 1:A certi nagyon veszélyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2: Sok pici nyereség sokkal jobb , mint 1 nagy veszteség!!! :))))))))) 3: A nagy halak nagyon ritkák és ráadásul nagyon dörzsöltek!! (ezért nőttek akkorára) További sok sikert kívánok Neked is!
Nem akarok dicsekedni, de már az elmúlt két hétben sokat tanultam. Én tulajdonképpen szeptember végétől certizem, előtte csak részvényem volt. Gyerekek, októberben két havi fizetést hoztam össze, anya boldog, (most is vásárol) ja és be van etetve, várom, hogy mikor tudom kifogni az igazi nagy halakat (Ricsi, otp, gáz), és még nincs vége az októbernek. Én mindenkinek szeretném megköszönni a segítséget. Nem akarok külön nevesíteni senkit. Remélem nem voltam nagyképű, hozzáteszem volt egy-két kurva nagy baklövésem is, lehetne ez sokkal jobb is, de nem akarok panaszkodni. Tanuló vagyok még kb. 10 évig.
Volt pár rossz döntésem ma... összességében szomorú vagyok a mai nap miatt. Viszont van örömteli hír is, a tavaly tavaszi mélypontom óta sikerült megcsinálni a mai nappal a +500%-ot. Nagyon köszönöm és hálás vagyok mindenkinek aki hozzájárult bármilyen formában, akar jó szóval, akár charttal.
Én nem írtam hogy nem írhat jaow .. Csak röhögtem egyet . Mert ha van aki piszkosul vágja a tőzsdét az Farkasfu .. szóval ha velem szemben általában tévedsz 😂
A topik lényege a véleménymegosztás, valamint, hogy tanuljunk egymástól. Nyugodtan oszd meg a gondolataidat. Pali pedig 3 pálesz után már csak ilyen…mindig élesen fogalmaz. Majd bocsánatot kér. Ettől függetlenül Bpali: “Kettő!” Gondolom ismered a viccet, amikor a cowboy a lovával meg a feleségével… 😉
"Vitatkozol a chartkirállyal" Nem vitatkozom senkivel és nem akarok legyőzni senkit! Elmondtam/megosztottam a véleményemet, hogy én hogyan látom, ennyi. Ha te nem vagy kíváncsi rá, akkor nyugodtan görgethetsz tovább, nem kell olvasnod! Feltételeztem, hogy ennek a fórumnak is az a lényege, hogy közösen megvitassunk dolgokat. De ha tévedtem és ez a topik egy magánszám, ahol csak annyit lehet kérdezni, hogy "ff merre megyünk?" és másnak tilos feltenni chartot, akkor nyugodtan szóljatok és akkor readonly módba vonulok!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)