Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
megint lepattant a 120% és trendvonal találkozásáról! Na de ez még hasznunkra is válhat, ha egy fülest hoz majd, meglátjuk...! A terep alkalmas rá ..:) Silver https://ibb.co/jRF1skr
Jó reggelt! Ahogy látom volt itt esemény bőven hajnalban! :))) Az ezüst pedig mindjárt eléri a 120-as pingut.. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz nagyobb gáz, mert az is talajt fogott! :D Most kellene ott is egy hórukk! :)))
Akár hogy is nézem, félszemmel, fejtetőn, szemüveggel vagy nélküle, most már az ezüstnek kellene jönnie, nem totyoroghat tovább. Talán eljött az én napom. Nagyon sajnálom, hogy pont ma nem leszek itthon.
Itt is van: Jó reggelt mindenkinek! Visszaolvastam a hozzászólásokat, és úgy gondolom lezárjuk a " belterjes " témát a további félreértések elkerülése érdekében. Biztosan mások is érezhetnek hasonlót, csak nem írnak, így a topik érdekében ez lesz a legjobb. Azonban egy kis türelmet még kérünk, illetve teljesülni kell még valaminek: FARKASFŰ, FIBO, NEDDEN! LEGYETEK SZÍVESEK BEZÉNEK ÍRNI EGY E-MAILT, Ő PEDIG FELTESZ NEKTEK EGYETLEN KÉRDÉST, AMIRE VÁLASZOLJATOK. Úgy beszéltük meg, hogy a válaszotokat Beze nem osztja meg senkivel, ezért csak benne kell megbíznotok egyedül, ha aggályotok merülne fel. spyderman@freemail.hu Tudom, ez még mindig titkosnak tűnik, de nem gondoljuk túl a dolgokat :)
Hát ma sokat utazom, ezért korán kellett kelnem. Grat az ATH-hoz, megtörtént :) Szóval bemásolom mindjárt mit szeretnénk, csak meg kell keresnem a hozzászólást.
Ez hamarabb lesz 2800 mint 2600! Fogalmam sincs hogyan tovább, illetve de long, csak kérdés lesz e korrekció egy jobb árért? Már 2711+ ez nem vacakol! Azt gondlom ma fenékre ül a világ ettől! De előhívhatja a medvéket is. . Na ehhez egy ezüst pattanás is illik nem is kicsi.
Kínai lakás jelentés kedves Kollegák meghozta a 2706+ aranyárat! A többi adat elég felemás képet fest a nemesfémekre, de GDP növekedett de a várt alatt Kereskedelmi forgalom jeltősen emelkedett, reméljük majd ehhez sok fém is kell! Munkanélküliségi ráta csökkent. ————————————————————— Gazdaságilag nem olyan rossz az összkép! A nemesfémekre meglátjuk! A hajnali ATH meglepett! Tajvan , Japán , Hong Kong tőzsdéi zöldben. Shanghai keresi az utat , próbálja megemészteni a hajnali rengeteg adatot. Ausztrália aki a legpirosabb -0.8%- on de szerintem a kínai adatok megnyugvást hozhatnak oda is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)