Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én is levártam kb ide és csak az bosszant továbbra is hogy nem lehetett eladni péntek délután... De nem értem miért írtad hogy nem vagy boldog hiszen bejött
Ezüstöt ma egész jól “éreztem”. Kár, hogy a long kört nem mertem megjátszani. Napi min.-en vettem volna és napi max közelében adtam volna… TS legalább sikerült! Végre! Újabb revans! 😂
Ezt a kérdést nem is láttam. Nem vagyok vele pluszban. Korán vettem ma. Azért is írtam, hogy gondolkodom a záráson. Ezüst ts volt szép pluszban azt eladtam. Mondjuk ahogy alakulnak a dolgok lehet, hogy az olaj tl-t kellett volna zárni mínuszban és az ezüst ts-t nyitva hagyni.. Kiderül
Jjajajaj, most már a 29,6 megtartása a cél. Még szerencse, hogy csak 200-at vettem az aljon zárás előtt. Iszonyú tempóban ég a pénzem. Kína boldog lehet, kíváncsian várom ennyiért is eladó lesz e az ezüstje és aranya.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)