Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mint mondtam már, engem a Beze említette rv-k mellett ANY és Telekom érdekel. Akármit írnak sokan, kicsi, illikvid, h. függő és rángatott papírokban nem bízom.
Én is csökkentettem az olaj kitettségemet, a tegnapi legjobb vételeimet eladtam nyerőben, van egy kisebb pakkom még 74,5-ről. Azzal ha be is szorulok ki tudom várni a kiolvadást. Itt szerintem most senki nem tudja az irányt, bőven benne van a pakliban, hogy visszanézünk 73 alá, vagy még lejjebb, de az is, hogy pikk-pakk 75 lesz.
Köszönöm a válaszod! Nekem most csak egy olaj pozim van nyitva, az is minimális összeggel. szeretnék egy-két jó beszállót valahova. Nyilván jó lenne egy hazai részvényt elkapni, hogy nyugodtabban aludjak, de ha láttok valamiben jó lehetőséget ne tartsátok magatokba! :))) Én is igyekszem nyitott szemmel járni! :)
azt hogy erős... állandóan be vannak téve a vételeim de alig kapok valamit, nem nagyon néz vissza itt is a dupla csúcsra kell figyelni, ami most már aktuális gyakorlatilag, ha élesedik akkor visszajöhet 10800 alá simán ha meg meghaladja mehet tovább még sztem, 11500 körülig kiütni a shortot, de azért nagy pozit nem tartanék belőle most...amúgy én ezer darab alatt játszogatok csak vele, ha lenne egy össz részvénypiaci omlás akkor csapnék le az otp-mol-richter hármasra részvényeket akarok venni, jelenleg csak a molból van
Igen. Egyet nézünk. Annyi, hogy nem vacakoltam most századokkal, csak kézzel behúztam. Nem állítottam utána... Annyit segíts még, hogy Ricsiben most mit látsz? Van egy korábbi Ff chartom, ahol a pink pingi 120%-át értük el épp megint. Viszont itt a reggeli hír... érdemes lehet belevenni?
Erről beszéltem tegnap az ezüstnél, h 30.4-29.6 sávba mehet! Itt lehet még a 4. szakasz is, de egy ABC A" szakasza sem kizárt! A kanócokra figyelni kell, de sokszor le kell vágni a francba, hogy egyértelműbb legyen! Most a fentieket nem vettem figyelembe a dupla csúcsnál, viszont a számolásnál a matekban benne van. Csak sakkozom, hogy mit lehet kizárni és mit nem...:) XAG/USD /D https://ibb.co/c3wNkXW
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)