Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én csak akkor bővítek, ha naposon túladott lesz, addig ott csak mozizok. Nem hiszem, hogy 2 nap alatt letudta a korrekciót. De bármikor elkezdhetik venni is, a kitárazónak biztosan van még pár..... tízezer darab., ezért nem nagyon fog tudni emelkedni.
Ricsiben voltak nagyon lenti vételek azokat eladtam valakiknek napközben feljebb egy kicsit. Az az igazság hogy túlvállaltam ott magam, és hülye módon elkezdtem venni, holott eshet még bőven és már van így is 1500 db :S
Állampapír helyett jó beszállóval + osztival szerintem nem lenne rossz jövőre. Egyenlőre 3960-on van kis csomagom. Elaludtam a 3850-es árat. Kb. ott vásárolnék be jobban.
Dehogynem tegnap mutattam meg magamnak, hogy mekkora hülye vagyok a Ricsi shortjaimmal. Egyik nap még azért izgultam, hogy vajon a Ricsi meg áll-e 12.000 Ft előtt. Most meg azért izgulok, hogy ne menjen 10500 alá.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)