Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni. Hiába teszel panaszt, benne van az üzletszabályzatba, hogy nagy elmozduláskor, kiáll az árjegyző, és 1-2 dollár rövid idő alatt az nagy elmozdulás. De lehet így jársz jobban, holnap kiderül. Lehet nem véletlenül veszik annyira.
Kivárom, hogy hegynek menjünk . De csak akkor veszek bele, ha nagyjából sejthető a rövid irány. Próbálok trédelni. Elnézést a hozzáértőktől, hogy használtam ezt a szót, én Colombo szakbarbár.
Hú ráadásul ma bevállaltad az olajat erre így jársz! Próbáld felhívni telefonon és mond meg árjegyzőnek adtad volna vissza, be is raktad időben a megbízást es nem teliesült. Hátha segít.
Hát el kell gondolkodnom. Egyik számlán egyben 2500 körüli TL26 van, na ezt kellene naponta megforgatnom. Ha nem találod el az irányt, akkor mit csinálsz?
Ezüst TL 26, napi minimumon véve, az eladást elkapkodtam egy kicsit, de nem sokkal. Ff azt mondja mindig, hogy nem kell a maximumon eladni. Én ezt mindig betartom, csak szűkíteni kell a határaimat. Most ezzel meg vagyok elégedve, bárhol is lesz holnap az árfolyam.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)