Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hetek óta várom a a csodát én is mindkettőnél. Viszonylag alacsony áron vettem annyira vastag mínusz nálam nincsen de erősen gondolkodom én is ezen többszörösét hozta volna már a bent lévő pénzem de jelenleg várjuk a csodát vagy a kiütést .
Újra 28 felett. Nálam naposon 83-as RSI-vel. Folyamatosan rövidebb TF-eken hűti, napokon pedig tartja magasan. Egyszerűen nem hagy alább a vételi kedv. Nekem ez most azt üzeni, hogy persze benne lehet egy lenézés, de az irány még mindig fel. Nagyon gyorsan el akarja érni azt a 30$-t. 🫣
DXY most az USA kereskedésben jócskán nőtt! Ez az ellenáruk gyengülését okozhatja! Kivéve a palládium, arany Ez e kettő fém a legdrágább "színesfém/nemesfém" Figyeljetek! közeledik az időpont amikor szétválik a tiszta nemesfém a félnemesfémektől! Én már súlyoznék át aranyba, palládiumba.
NZI --- Hogyan , miért vetted a fáradtságot, hogy rákeress arra amit mondok? Én tényleg, komolyan beszéltem , de Te rákerestél! Láttad nem hantázok sőt! sok minden tényezőt figyelek.
NZI, szimpatikus, hogy te rákerestél szedett-veszett mondaimra! Tovább megyek csak a te kedvedért , szórakozásodért! Alkalmazott vegyész lettem az 19xx években! Igen például öntő! Sokat öntöttem olvasztottam főleg könnyűfémeket.....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)