Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nálam van otp is Richter is fémek is.. Természetesen a fémekből több.. Nem tud az ember ugysem okosabb lenni a piacnál.. Főleg hogy a BÉT máshogy mozog mint az USA
VIX 3.6%-on ami nem mérőszáma a fémeknek de a piaci hangulatot jól mutatja. Ez óriási bizonytalanságot mutat. Bizonytalanság meg kedvező a stabil instrumentumoknak pl. fémek. Nem ugrálunk, türelem! Főleg mert 16:30- kor indul leginkább az USA kereskedés a több időzóna miatt.
Nekem is nagy dilemma most. Sok OTP-m van. Adjak belőle? Egy ilyen nagy forgalmú emelkedés hozhat még pár jó napot... Végre kis pozitív hangulat a BÉT-en, szeretném még élvezni egy kicsit :D
Majdnem minden OTP-t kiszórtam. Most kicsit dilemma mi legyen. Lehetne vissza csipegetni azt, vagy ezüstöt vagy mi legyen...Ricsit nem akarok venni amíg nem valid az emelkedés
Én is így gondolom és vagyok vele. Mostani chart óriási bizonytalanságot mutat. Nem is csodálom! Alsóbb vételi pozícióik még nekem se teljesültek mind, így hagyom is egyelőre.
a 30 dollar az kb 3000-3030 körüli lesz tl025-tel én azt most már kivárom szerintem. láttam voltak probalkozasok a shortokkal, talan 1 ha sikeresen zarta most (kb 15k nyerő). 2-3 ember bukoban (ha jol lattam volt egy 45k-s veszteseg)
Igen, az adatközlésre megint csinált egy gyors lenézést. Venni nem tudtam, lejjebb álltam. Eladni se adtam el, tartogatom ezt a 800db-omat még egy kicsit. Nincs olyan messze az a 30$ akkor se, ha fele ilyen ütemben haladunk mint eddig.
Nőtt az infláció, de nem sokat. Szépen aktiválódott pár vételem. Nem sok. Ebből megint minden lehet, feszes évünk lesz! Menne fel, de úgy látom nagy a bizonytalanság.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)