Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pontosan ezt szoktam csinálni ilyenkor. Én már rég eldobáltam őket. És van a biztonságosabból. Vettem tegnap is belőle. Meg vettem tl41-et is pár százat egy felpattanásra bazírozok. Necces lesz nagyon a kiütés. Nagyon kevés hiányzik.
Hát megtanultam! Ricsitől félek még. Gondolkodom mi legyen, mert ott is a TL41 elég közel van a kiütéshez. Nyilván alternatíva bukóban eladni és visszavenni esetleg 39-ből. -42%-on áll :/// Jó lenne, ha innen szépen elindulna fel!
Hát a shortomnak annyi is. :/ Ebben az esetben milyen kiütési árral számol az Erste? Elsőre 25.418-ig szúrt fel, aztán onnan visszajött. A korlát ár 25.4178.
Igazabol szerintem tozsdezaras utan. Ugye eb a magyar tozsdere vezeti be a certiket innen nezve tehat ez a logikus. Esetleg ejfelkor , de ha hetfon akkor nyitas elott valamikor. A lenyeg nyitaskor mar uj ar van
Hétfőnként van bázisár módosítás. A gyakorlatban ez mikor következik be? Ha hétfőtől 24,39 lesz és a kereskedés elindul hétfő hajnalban már az új ár szerint nézi?
Most néztem, a múlt héten volt 25.4329. Gondolom arra emlékeztem. Ha így megy tovább, ez ma K.O… Amúgy investingen nézem, SI May 24., Day’s range: 25.003 - 25.413 nálam.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)