Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pali kapott 3 nap pihenőt, így most nem fog tudni válaszolni. Nem divat ez a stílus a topikban, figyelmeztettük rá többször. Remélem mire visszatér sikerül neki változtatni!
szerintem nem a kötél idegeken múlik, hanem hogy olyan pénzt fektess be a tőzsdén, ami nem fáj, ha a teljes összeget elbukod - onnantól kezdve nincs idegeskedés
nem szabad olyan pozit felvenni, ami idegesít, mert idegeskedni nem jó :-)
Hát gratulálok a kötél idegekhez. Én múlthét pénteken bukóba kivágtam, majd visszavettem egy részét. Most ott tartok, hogy majdnem mindet. Úgyhogy várom a felkört! :D
Napon belül gondolkozz! Ez a TL29 nem az a certi ami most sokáig tartható. Majd 31 körüli áron lehet az. Szerintem ebben a viharos időben nem árt a KO+ 8-10% sl -0.25 és tp + 0.5
nekem 690 az átlagom (TL029) - és a teljes pozit betegesen tartom (re Pali) - nem dobtam 1200 körül sem és 400 körül sem (fent a kapzsiság győzött, lent is a kapzsiság, pedig a profit realizáláshoz a félelemnek kell győznie) - azóta megyek a hullámvasúttal - úgy tűnik több körre szólt a jegyem :-)
Na ez most hihetetlen! Havi szinten már nem infláció van hanem defláció! Szokott ilyen lenni de nem olyan sűrűn. Éves szinten növekedést vártak e helyett már csak 2.2 a gyártási infláció. . Érdekesség ha az infláció átcsap deflációba az megint gond és volt már rá példa. Volt már olyan ország ahol negatív kötvénykamat jött, ami magyaroknak elképzelhetetlen de Svájcban, Japánban nem az. Az sokak szerint még nagyobb baj mint az infláció. . Ha a tegnapi adat váratlan volt akkor ez megerősítette azt. Vajon milyen beszédek jönnek? . Tegnap Powell kiemelte cél a teljes foglalkoztatottság elérése! Erre ma kiderül nő az új álláskeresők száma. Az az érzésem a FED tényleg nem számított ilyen eredményekre! . Vajon Kína most mit fog kitalálni ?! Mit fog lépni?! . Most olvasom a S&P már a gravitációt se ismeri. Eztán irány a hold…
el isment az összes legalább már emiatt nem izgulok igaz kb 50% bukta, de nyugodt az alvás ott a másik tl, lehet amiatt izgulni ha 29 dolcsi alá megyünk
Ügyes! Igen itt az alkalom átforgatni, zárni a TL29-et. Túl szúk volt az már! Inkább biztonság mint mohóság. Még növekvő trendnél is egyre nagyobb hullámok jöhetnek. Ami nem rossz csak fel kell rá készülni.
Ugye mi mindenre van hatással ez a sok adat! Nem csak TA van, sőt! USD/HUF is biztos változik rendesen iés majd saját sikerének állítja be a kormány! "Sikerült a forintot erősítenünk, megvédenünk Brüsszellel szemben. " lesz majd a médiában. aztán közben a dollár gyengült, csak ezt sokan nem nézik.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)