Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez a mai PPI adat kissé bosszant. Az a gondom a Michigan mutató májusban emelkedést majd csökkenést jelzett az inflációban. Tehát a kérdés mi volt az erősebb? Az olajár csökkent. Az ipari fémek május elején még nagyon magasan voltak, kérdés ez megjelenik e PPI-ben? CPI tegnap nem várt meglepetést okozott tényleg mindenkinek ez is elvileg csökkenést mutat. PPI a gyártási infláció. . 14:30 Ma is fel kell készülni mindenre! Újra ott tartunk mint tegnap ilyenkor. . Furcsa ez a dollár pirosban és a fémek is pirosban formátum! Elvileg a dollár támogat, de mégsem. . Powell elismerte tegnap, hogy meglepte a CPI adat nem erre készültek. Így mondott egy furcsa beszédet. Ma este vajon Williams felkészültebb lesz?! Elég egy rossz szó és Kína büntet.
Brit dízelbotrány is lehúzza a német gyárakat. BMW-nek jelentős kitettsége van Kína után Angliában is. Pedig jó dízel autókat gyárt a BMW - kár érte. Az egész német autó szektor küzd. Ez majd harmadlagosan jelentkezni fog a fémpiacon is.
Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A trend törése napirenden, egy erős
csökkenő gyertya elég lenne az eséshez.
A 29,69-es szint alá zárás esetén további teret nyitna
lefele a 26,56 környékére.
Az emelkedő trend is törhet, így érdemes áttérni a
piros ideális vastag csökkenő trendvonal figyelésére,
amíg alatta van, addig nem érdemes a long oldalon
szerepelni.
Ellenállások: 31,25; 32,86.
Támaszok: 26,56; 25,78; 25.
eléggé vonzo szintre esett a bmw.. reggel még gondolkodtam rajta, de még szerencse, hogy nem vettem bele... valaki 15k darabot vett 196-os áron, ami most már csak 167.. hosszu tavon persze lehet jo uzlet, mert azert ennel sokkal tobbet er, de a vágás utáni szintről jól visszaesett
BMW - már 88 .4 dolláron, VW is esik nagyon. A tegnap bejelentett Kínai elleni szankció a BMW kínai eladását tönkre fogja tenni az ázsiai válaszlépés miatt. Ebből kereskedelmi csata lett. Kína elleni 38% védővám és a nyugati tulajdonú (vagy ausztrál) bányákból származó drága alapanyag baromira nem tetszik Kínának.
Az is adat ha nincs adat! Képzeljétek brókeremnél semmi kereskedési ajánlás se aranyra se dollár indexre. 50%-50% mindenre az esély. A “nyugati” oldal örül a CPI adatnak és, hogy lesz egy kamatvágás idén. A “ keleti” oldal azt mondja egy CPI kevés és csak egy kamatvágást terveznek idei évre. Félig tele vagy félig üres a pohár? Most ott tarunk mintha nem lett volna a tegnap. EU talán ledolgozza Kínát .Kicsit éppen most fel. EUR/USD h1-en jó nagy csészét formált. Ez nekünk jó lehet.
OFF: Azt nézte valaki, hogy az EUR/HUF mit művelt itt az éjszaka folyamán? :D Na ott volt ám csapkodás! :D M5-ön is szép, de M1-en... na azt a hullámvasutat kereskedd le! :D
Tőkeáttétes Certifikát ajánlott tartási idő 1 nap sokkal tovább nem nagyon tartom csak minimális poziciót. Ha hosszútávra tervezek részvényt, vagy maximum index követő certifikátot veszek. "Ennek 2 veszélye van egyrészt belefáradhatsz másrészt a nagy pénzznél jön a hiba" Megfelelő kockázat kezeléssel kell csinálni. Eleve a certifikát egy kockázatos termék.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)