Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez elvileg még olcsóbb (24e), de csak debreceni személyes átvétel van. :( Amit én linkeltem az budapesti, és az Oktogonnál átvehető személyesen, nem kell szállítást fizetni.
"Csodálatos volt a most utóbb kibocsátott szögletes Kincsem emlékérem. Én
már megvenném darabját dupla áron kibocsátás után kettő hónappal, de
láttam mások is!" ---------------------- Nedden! Találtam neked 25 ezerért: http://monetarium.hu/15000-forint-kincsem-2024-bp-proof?search=kincsem
az elvártat megcsinálta, a kerek 26 $ megvolt a múltkor írtam hogy 25.7 esetleg még benne lehetne, de olyan elánnal rántották fel 26-nál, hogy ahhoz már valami hír kéne hogy levigyék oda. szerintem. 27 fölött viszont nyílik a tér, most már itt vagyunk meglátjuk mit akarnak
Talan meg nincs egeszen kesz a SI korrekcioja. Persze lehet hogy az utolso (C) hullam csonka marad, de szabalyosabbnak nezne ki meg egy leszurassal https://imgur.com/a/1nCaG4g
Sziasztok! Úgy néz ki újra itt vagyunk a 27,1-es ellenállásunknál (júl. 24-ei határidős ezüst). Ez volt az a szint múlt héten, amire azt mondtam, hogy szerintem ezt kell átvigye, hogy megnyíljon a tér felfelé. Én pénteken két 200-as pakkomat eladtam nyerőben, remélem a héten a maradékra is hasznot zsebelhetek be! Jó spekit! ;)
Végre kinyitott Kína. Megjöttek a vevők. Ma zárva lesz Tokió és London, így még mindig nem teljes a piac. Nagy hír se várható mára. Ezüstnél várom átvigye a 27 +/- 0,1 dolláros ellenállást. Aranynál is tartom a pozíciókat. Bevásároltam lentebb így a türelem dolgozik most. Cél 2310 áttörése majd 2330 utána fel. A héten a TA dominálhat.
megjöttek a spekulatív kereskedők pozíció adatai erre a hétre: Arany : nőt a long pozíciók száma, sőt ismét tévedtek a szakik mert jócskán nőtt a csökkenés helyett ! Ezüst: csökkent a long pozíciók száma FIGYELEM szét fog nyílni az arany -ezüst olló (konvergencia) feldolgozói indexek fontosak lesznek főleg Ázsiában! . HiHi, tovább nőtt és egekben az argentin élőmarha spekulatív ára! Korábban általam ismertetett oldalon akinek van kedve elemezze az adatokat! mindjárt belinkelem újra!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)