Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én meghagytam bent 500 darab új certit, amit abból vettem amit eladtam a másikból. Próbáltam azt fent eladni ebből meg lent venni a héten, több kevesebb sikerrel. Remélem nem verik be
"Viszont a 17 órás USA piac se nagyon akarja lenyomni az árakat." igaz nem volt még csak 16:30 amikor ránéztem de én is úgy gondolom, ha most nem nyomják le akkor talán elindulunk felfelé.
Ugye! Az igazság az, hogy én jóindulatú vagyok, senkinek nem szeretnék rosszat! Én próbálom átadni tapasztalataim. Aztán valaki vagy megfogadja, vagy nem. Én nem tudok egyértelmű jelzést adni vásárlásra! Szerintem tarts és türelem! . Viszont a 17 órás USA piac se nagyon akarja lenyomni az árakat. Általam megfogalmazott 17 órás akadály is plusz…
vegul maxon eladtam egy kis pakkot , leginkabb a magasabban beszerzetteket, hogy legyen még tér játékra :) jo hetveget nektek ki kell szelloztetnem ezt a hetet..
Türelem aranyat terem! Átléptük az általam megítélt első kritikus időpontot. Eredmeny: Au , Ag egyaránt 0,55% pluszban. Ez nem jelent semmit csak empirikus javaslatom volt! Én fémet nem shortolok, aki bizonytalan a hétvégével kapcsolatban zárjon! Aki real kereskedik rakja be a csúszó stoppot!
Ha van hasznod vedd ki. Vagy tegyél be stoppot. Eséssel nyitott USA, de még messze nem egy adatközlési volatilitáshoz felérővel. Tehát mérsékelt egyelőre az esés, piac. Lehet stoppok aktiválódtak. De bizonytalanságra csak a türelem és a stop lehet a megoldás!
Brókerem mérése szerint 81% vételi 19% eladási hangulat van az ezüstnél. Friss TA-t nem kaptam XM- től. Metatraderem szerint perceseken medve, óráson, naposon, hetesen bika.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)