Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
kétszer már eljátszották, hogy a csati aljára egy hirtelen eséssel! Lehet ez lesz a harmadik! Ott lehetne biztonságosabban is kapirgálni, mert rsi is ki fog akadni...
Az a baj, hogy nem is látom ez mitől fog változni... Trump politikája olyan, hogy inflációt fog gerjeszteni, így a FED-nek nem sok mozgástere lesz lefelé. A piac már jelenleg azt árazza, hogy decemberben lesz az utolsó kamatvágás. Nem fog gyengülni a dollár. Ha még kiveti Kínára is a 60%-os vámot, akkor az ezüst iránti kereslet is csökken majd. Nem tudom kizárni annak a lehetőségét, hogy egy trendforduló küszöbén állunk. Az árfolyam jelenleg olyan szinten van, hogy bármikor fordulnia kellene, de nem teszi. Pénteki nap alapján ma egy zöld gyertyát kellett volna látnunk, ebből valószínűleg már semmi nem lesz. Közben arany is trendvonalat tört, annak is van lefelé tér és ez meg húzza magával az ezüstöt. Idő kérdése, hogy a nagy impulzív piros gyertyából mikor esünk ki lefelé. Csak abban lehet bízni, hogy a 30-30.5-ről lesz egy kis felpattanás, mielőtt a TL33-at kiüti.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)