Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem értem annyira örülnek az amcsi részvények, ott is lesz egy kurvanagy összeomlás pedig ebből. Rovidtávon örülnek, de a bezárkózó politika hosszútávon us-nek se lesz jó. Majd rájönnek, aztán lesz piroska ott is. A kérdés hogy bírjuk -e addig arany ezüst pozival... Nem biztos....
Áramlik ki a pénz. Részvény meg kripto Trump pörgeti a gazdaságot, ez inflációt generál, ami betesz az aranynak. A kistestvére megy vele e melybe. Azon kívül a vámpolitikája megöli a kontinensek közti kereskedést, nem veszik a kínai napelemeket, nem veszik az eu-bol a kocsikat. Ha csökken a termelés csökken az ipari fém kereslet. Az ezüst duplán van szopatva.
Köszönöm! Akkor? Hihető, hogy nem veszik meg akár 2400-ig? 2700-ért jó volt a jegybankoknak, most meg nem? Próbálom, de nem bírom ezt felfogni. Pont most kellene a menedék.
Hihi. Arra gondoltam meg kellene nézni arany chartot. Én link voltam, elvesztettem valahol. Amíg az arany nem áll le, addig nekünk annyi. Pomperj max 380 pontos esést írt 2800-ról.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)