ennek inverzeként az eurusd-nél mindennemű finnyás EW-igényt kielégítő minor 1+2 hullám alakulgat m15/m30-on... 1.18860 alatt persze ez is sztornó lenne. )
Nem kell foglalkozni a minuszolókkal , mondjuk én se értem hogy ez a kis elemzésed miért ér minusz4-et , dehát izlések és pofonok , valakiknek nem tetszenek a támasz/ellenállás szintjeid pedig ha megpróbálná lekereskedni lehet hogy profitos lenne a pozi .
Sztem nem érdemes mégcsak korrekciót se keresni , eu gyengül dodo erősödik, így szinte csak lefele lökdösik a chartot , egyelőre a kamatemelési várakozás a meghatározó.
Ahogy írod, az 1,20 szintnél érdemes figyelni, esetleg kitör vagy lepatt újra .
Ne foglalkozz vele, tudod mindenkinek mas szerez oromet, kinek ez, kinek az....
Valakinek meg a minuszolgatas!!!!
(Bar szegenyes lelkivilagra vall)....
Nem tudom minek kene tortennie hogy a morning star kijojjon. Mar letettem rola. Ami duhito, ejjel 19.50nel kiverte a stopomat a shorton, majd kb fel pippel folotte visszafordult.
1.) gondolom nagy bátorság kell a név nélküli pontozáshoz
2.) ha már pontozol, legalább várd ki a nap végét, mert se Te, se én nem tudjuk, hogy jó-e a megérzésem mára. Nyugtával dicsérd a napot.
3.) a mínuszodból ítélve Te bizonyára másként látod a mai lehetőségeket, ami nem baj, de legalább vállald fel, és írd le, ahogy én. Több szem, többet lát alapon.
Elnézést, ha belegyalogoltam a lelkivilágodba.
Jó reggelt Mindenkinek!
Szép napnak nézünk elébe. A tegnapi gyertya naposon egy kis korrekciót vél elindítani. A 1.1975/80-s szint áttörése esetén elérhetővé válna a 1.2050/60. Nem hiszem, hogy ma e fölé emelkedjen. Amennyiben sikerülne 1.2000 fölött zárnia a mai napot, esély lenne a későbbiekben felkapaszkodnia először a 1.2130-as ellenállásig, majd megcélozhatja a 1.2250-t, mely szerintem a korrekció végét is jelentené. Onnan ismét egy lefordulásra készülök. Amennyiben nem töri át a 75/80-at, marad az oldalazás 1875-1975 között. Nem számítok a mai nap komolyabb esésre.
Nagy ellenállások: 1.1975, 1.2000, 1.2055, 1.2130, 1.2170,
Kis ellenállások: 2034, 2097
Nagy támaszok: 1875, 1700, 1619
Kis támaszok: 1935, 1900,
Természetesen csak és kizárólag saját vélemény.
EUR/USD