Szerintem nem számít, hogy ki mit vár, sokkal fontosabb, hogy alkalmazkodjunk a grafikonhoz. Én kb 3/4 órája 1900-még eladtam, pedig ma már kivettem kb 130 pipet csak shortból, több részletben.
nagyon nehéz felismerni egy hosszu távu fordulorol h épp mit lát az ember. Megint csak gbpusd tudom felhozni példának, a tavly juliusi 1,7190 csucsnal repkedtek a felfele ivelo celarak. aztan szepen elkezdett esni, jo eg tudja hany ember kezdte el longolni 1,69 1,67 stb nel. mire tudatosulnak a dolgok es elkezdik hozza topni a fundat mar reg csinalt 1000 pipet
Nem azért gyártottak egy rahedli fecnit, hogy ne érjen semmit.
Hülye világ. Van egy kis kamu növekedés az USA-ban és mindenki elhajítja a pénzét, aranyát, olaját, nyersanyagait, csak, hogy fecnit birtokolhasson.
Bravo.
természetesen a híreket is figyelem, de inkább a grafikon a mérvadó a kereskedésemben. Amíg gyorsabban esik, mint emelkedik, addig nem várok trendfordulót
nekem mostmar nagyon gyanus ez az egesz ami itt megy. Lasd 13:05 cikk, ez folyik a csapbol is, lehet hogy ugy is lesz ahogy irjak, de nekem olyan ez az egesz mintha az emberek torkan le akarnak dugni azt hogy vegyed a dollart, shortold az eu t, aztan meg senki se fogja erteni mitol emelkedik hiszen mindenhol errol cikkeznek 😃
de most tenyleg, nekem ez mar nagyon gyanus
260-s USD-nél már váltok pénzt forexezni, meg úgyis csak ritkán nézem ezeket. Csak most a nagy esésben feltűnt hogy nemsokára akár trendváltás is lehet benne.
Visszanézve a chartot jópárszor innen fordult, persze lehet most nem fog.
EUR/USD