Jim started with the Elliott Wave Principle in 1985. He first put that knowledge to use as a technical analyst at the COMEX Exchange, now part of the New York Mercantile Exchange. Jim came to EWI in 1993, first as a commodity and then as a currency analyst. In 2001, he joined Nexus Capital LTD., a George Soros-affiliated hedge fund, as its technical analyst; a few years later, Jim rejoined EWI as its Senior Currency Strategist.
Nem tudom, kinek mi a véleménye, de bármilyen hír jön, ha egy kicsit is jó az euróra és emelkedik pár tíz pipet, a következő percekben azonnal visszaesik. Akkora zakó lesz még ebből, hogy nem térünk észhez :)
mert úgy húztam és kész... meg hogy legyen mit kérdezned...
a felső 22.92%-os vackot egyszerűen kimásoltam és ráhúztam lentebbre... a százalék így már tesrmészetesen nem stimmel... de aszittem hogy erre magadtól is rájössz! jajjmegvagyokénáldva! :Ð
gondolom a zöld 'c' és zöld 'a' közötti a-ról van szó, ami szemre éppen 37 centnek tűnik... link :)
azt írja, hogyha lejön(ne) 1.1876 alá, akkor az már összevethető volna a c-a szakasz 37 centes (vagy centis?) hosszával ;))... ezt nem is tudtam h. összevethetőnek kell lennie. Hogy mik vannak! )
nem kell hogy mindent beírjak, se az hogy valaki elhigyje. nem versenyzek senkivel. de szted hányan elmlékeztek rá, hogy oda volt írva a hónaposba? ha nem lett volna okom rá, én se emlékeztem volna :)
EUR/USD