A gáznál volt ma nyitó után egy leszúrás s azóta emelkedik. Ponta kiütés felett fordult 7 centtel. De hát ma sincs Bét, ezt csak Cfd-vel lehetett elkapni. De ez is többéves mélyponton jár, itt is sokakat kicsinálhattak.
ugye nem gondolod, hogy a morgan stanley-nél ma ránéztek a csártra és azt mondták: aszanját, éppencsak hogy lemaradtunk, soknak bizonyult az az 1,26 :))
Mindent.... amire számítani lehetett, annak pont az ellenkezője történt... lásd .: Gáz, Eurusd, Huf párok, -az arany mondjuk ilyenkor a leggyengébb, de az is nagy túlzás ami ott megy -indexek stb... a volatilitásról meg ne is beszéljünk, ami ugye attól ilyen magas, mert a tréderek megszokták pl.:hogy év végén mindig erősödik a forint..... és ugye azokat is kicsinálták, vagy sorolhatnám még.Mindegy a lényeg a stop. Csak Draghi- meg az összes sz@rkavaró tehet egy szivességet.
Jah tényleg dúrva, főleg úgy, hogy az összes piros adat az USA-ból -ami eddig kijött az elmúlt pár hétben-, olyan sz@r lett, hogy én ki sem mertem volna rakni, csak a GDP adat lett kimagasló ..... XDD az is hogy a pék.... ha minden más ritka rossz, na mind1. biztos jó ha a dollár minden térségi devizát megöl ...lásd usdhuf. Majd később, miután mindenkit lekopasztottak, ki fog derülni, hogy mi állt a háttérben, de tényleg majd 600pip lefele 100pip korrekció nélkül ezeken a szinteken, ilyen USA adatok mellett, finoman szólva is nagyon érdekes és akkor nem vettem figyelembe a többi major pártól való elvállást ... gondolok itt NZDUSD és AUDUSD -re ... bár ma azok is esnek (biztos csábítóbb a leendő 0,5%-os kamat USD-ben, mint jelenleg a 3% fölötti AUD-ban vagy NZD-ben ....
EUR/USD