Néhány hetes időtávon látok esélyt, hogy EURUSD kb 1,1583-ig emelkedik. Az is lehet, hogy jó ideig oldalazni fog. Hosszabb távon nagyon vegyes a kép nálam. Kb 1,174 felett inkább észak, alatta inkább dél a fő irány.
Én valami hasonlót várok,mint az idei évkezdet inverze.Az első napokban esés,duplaalj környéki teszttel,majd onnan kitörés fel.Tágulnia kell még a napos bollinger szalagnak.
Jelenleg az valószínűsítem, hogy még 1-2 hétig nyomás alatt lesz EURUSD. Eshet még, de nekem már hiányzik egy emelkedés kb 1,145 min célárig. Minden esetre a tegnapi gyertya alá érdemes betenni a stoppot szerintem.
Én az utóbbi pár hét sávozását valamilyen 4-es hullámnak gondolom.Tehát minimum dupla alj a várakozásom még idén,bár szebb lenne az usdx-en egy 98 körüli csúcsból fordulni majd.
Lehet igazad lesz. Akkor nálam 1,09x a következő középtávú célár. Ennél lejjebb szerintem nem megy, mert a január óta tartó eső hullám már eléggé megnyúlt. Viszont én továbbra sem zárom ki, hogy mostanság lesz egy emelkedő szakasz.
USDJPY átmenetileg nyomás alá kerülhet. Ha folytatja az esést, akkor a következő szinteket tartom reális célárnak: 112, 110,5. 114,5 felett viszont 116,7 majd kb 120,7 reális célár lehet.
DX múlt héten nagyon előreszaladt, akár 95 közelébe visszakorrigálhat szerintem. De a jelek szerint azt valószínűsítem, hogy idővel újabb csúcsra fog emelkedni.
A H/4 MA50 1.1294 volt a teteje...Tegnap nem volt az USA ma is csökkentett idővel üzemel...Az 1.1170 szintig a jövő héten még le fog menni és ha töri akkor középtávon 1.08,ha visszapattan akkor mehet 1.15-ig....
Ma már láttuk az 1.1192-es szintet...Az 1.1170-nél van egy erős támasz itt utoljára 2020.juniusában volt.Ha ezt a támaszt letöri,akkor még ebben az évben láthatjuk az 1.08 környékét...
A mostani 1,125x EURUSD szint elég erős, megindulhat egy felpattanás 1,16 felé. Viszont annak is van esélye, hogy folytatja az esés kb 1,09-es célárral. Szerintem érdemes egy picit várni a pozi felvétellel.
EUR/USD