Igen én még úgy tanultam,hogy csak annyi pénzzel tőzsdézz ami nem hiányzik az életedből...A piacot nézve azt hiszem ,hogy letörte az 1.1260-as szintet irány az 1.1170...Utána a FED belengeti a kamatot és csak az 1.07 fogja megállítani...
Az árfolyam olyan mint ami "összeomlott" vagy közel áll hozzá... Persze az is benne van, h hónapokig ment a csöcsölés napi 10-12 pipes sávokban, mikor többi dollár kereszt szépen mozgott. Ezt a sávot már idősíkon nézve régen bejárhatta volna az árfolyam... Érdemes megnézni egyéb dollár keresztek mozgását.
Akkor úgy néz ki,hogy az 1.1425 és az 1.14 is elesett.Meg kell még várni a napi zárást,most szerintem az 1.13 tesztelése következik rövidesen,az egy erős támasz....Sajnos a vírus miatti EU zárások,szigorítások a dollárt erősítik,ezzel párhuzamosan emelkedik az arany és az olaj ára is.Ezek alapján nálam szerepel egy I.negyedéves ár ami 1.0397....Az EUR-HUF 380, az USD-HUF 350 körül várható az első negyedévben ami 20-30 %-al emeli a fogyasztói árakat.Egyelőre nem jók a kilátások és akkor még a migrációs helyzetről,az akadozó energia ellátásról nem is beszéltünk...A DOLLÁR még mindig a legerősebb menekülő deviza!!!
Továbbra is úgy látom,hogy 1.1425-nél van egy erős támasz melyről pattanhat 1.1636-ig.Ha töri az 1.1425 támaszt akkor a következő megálló 1.13-nál lesz...
A boltban azt latom hogy mar most is leszállt. Amerikában is sok az ados maganszemely es vallalat akiknek nem esne jol a kamatemelés. (persze minden orszagban) Illetve a kamatemelessel az orszagfinanszirozas is emelkedik. Persze mindenhol mafas au adósság. Nem tudom mi következik.
EUR/USD