1.0872-re tettem be a shortok zárását...Most csak a hírek számítanak a piacon...Az EUR/CHF ma 1.00193 volt...ha a CHF egyenlő lesz az euróval, akkor az USD rövid időn belül eléri az EUR árfolyamát,paritás...Az EKB és Lagarde nem tudják kezelni a helyzetet...Ha nem lesz megegyezés tovább fog tartani a zuhanás...A Brent olaj 118,08 USD...A gáz 4.93 !!! A búza 1.209 USD Nem is emlékszem mikor voltak ilyen árak és a részvénypiac még nem is mozdult...
Szerintem is EURUSD lemegy legalább 1.085-ig, bár én inkább az 1.081-1.080 sávra tippelek. Viszont, ha a hónapot a jelenlegi szintek alatt zárja, akkor szerintem 1.02 felé tart. Érdekes, hogy az oroszok betiltották az EURRUB shortolását. Valamit tudnak?
Más területen dolgozom, még nem használtam, de lehet, hogy majd kíváncsiságból ránézek. Igazán megállhatna már a dollár erősödése (nem mintha ez kívánságműsor lenne) és Kelet-Ukrajnában se ártana egy kis nyugalom.
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni forex-es pénzvisszafizetési (withdrawal) problémámmal kapcsolatosan.Az ICMarkets-nál van számlám évek óta. Két éve már sikeresen visszakértem (withdraw with bank transfer) tőlük 100 dollárt. Most ugyanezzel a kérelemmel (ugyanazok a banki adatok) elutasítottak, mert a fogadó banknak valamilyen gondja volt vele. Ez volt az emailben: "Payment Cancelled and Returned by THE BANK OF NEW YORK MELLON due to COMPLIANCE". Az otp-nél vezetek forint lakossági számlát, hívtam őket,de nem voltak biztosak a dolgukban,szerintük talán egy devizaszámlát kellene nyitnom és arra igényelni.(eddig automatikusan váltották) Előre is köszönöm a figyelmeteket, bármilyen megoldásnak örülnék csak vhogy tudjak visszakérni tőlük. Úgy tudom hogy bankkártyával és paypal-lal csak a befizetett összegig kérhető a visszafizetés.de akkor mi lesz a többivel (profit). köszi a választ rob
Érdekesen alakul az usdx.Az eurónál már valószínűleg kialakult a fordulat,de például az aud esetében még nincs vége a befejező hullámnak szerintem. Ez nekem azt súgja,hogy lehet,hogy az eurónál is lesz még egy teszt 1,13 környékére.
EUR/USD