Kicsit feljebb vártam 1.1950-re, de annyira kifogyott a kraft múlt héten, h az is csoda 1.1920 meg lett. Utána pedig ez a lefordulás...de ez már történelem :)
Ránéztem EWI-re(jellemző h kaptam mail a free időszakról, de a szarvasvadasz nem szól atsiklom rajta) elég shortos a kép... ellenben ma csak olyan prognózist olvastam, h Biden győzelme dollár gyengülést hoz. Bravó! S a tegnapi impulzív short s vakcina hírnek szólt. Ezt “szeretem”. Tény biztató kezdet után 1.1795 alá ment utána simán(a semmiben)fordult és a nyitó ár felett szöszög.
Jelenleg még érvényes marad, de egyelőre ez lényegtelen. Van egy első impulzív esésünk a csúcstól, ami lehet egy A vagy 1. Most azt érdemes nézni, hogy ABC lesz-e az esés, ami valahol 3460 körül kész szerkezettel véget ér vagy pedig 12345 lesz belőle, ami gyorsulva megy tovább 3250 felé.
Ha ABC készülődik, akkor most kisebb új csúcs nélküli felfelé B korrekció után (~3600 környéke) lefordul, de 3460 körülnél nem megy jelentősen lejjebb és ABC karakterjegyek fogják kísérni a szerkezetet.
Reggelre ha úgy tetszik egy bearish zaszlo alakult ki H4-n. a kimérős könyvszerű szabályai szerint a zászló formáció való kilépés után a TP 1.1720-25(fibo szint és korábban ez a sáv ellenállási szint volt). Kvázi ez valóban egy visszateszt lehet merre az arra utána.+ ECB QE decemberben....
EUR/USD