Köszi. Még longos erősen. Azt vártam, h ma végre elmegyünk 1.19 fölé egy körre, de nem..az se...aztán elindult valami lefelé..nem...az se... skalpolni tudtam egy kicsit.
A W lehet 09.25-i gyertya, az X pedig vagy most alakul, ha 1,192 fölé menne, vagy már meg volt és még jön egy nagyobb hármas szerkezetű korrekció lefelé 1,16 alá
Egyéb dollár kereszteket néztem GBP új és egyben dupla csúcs a csatornájában, kb céltért(mármint ide vártam) NZD új csúcs, de még nincs vége a nagy csatorna tető még 20-30pip JPY eddigi emelkedés 78% fibojánál CHF közel egy dupla alj vagy új alj, de még korrekciós szinteken. AUD tripla(?) csúcs H4 nézve...
volt valami short kezdemény, de simán visszarántották egy M30 gyertyával a fél napos ereszkedést az emelkedő trendvonal fölé... dollár index egy szűk csatornában(H1 látszik jól) megy lefelé...
Szépen kúszik felfelé MA50 felett...nem nagy tempoban, de biztosan. Hírekre nem reagál, 1.19-1.1920 körül előtt talán egy kis megálló némi krrekcióval(?) Kimaradtam reggel/délelőtt a long beszállóból, így most csak néző...
Törte dollár index utolsó ereszkedő trend vonalat felfelé… Előtte lefelé tesztelte az utolsó emelkedés 61% fibojat. Svájci frank szép fordító H4 gyertyaalakzat. Előtte itt is megvolt eddigi emelkedés 38% fibojanak tesztje. Eurusd utolsó emelkedés trend vonalat kóstolgatja. Még nem dőlt el az irány de most nagyon úgy néz ki hogy Nem 1.1880... Valahol az emelkedés tesztje 1.1790 körül zárulhat le. Az alá zárva, impulzív törve inkább short.
Nekem most úgy tűnik, hogy bepróbálja az 1,1880-at, aztán onnan le még a héten 1,7800-ig. Ami érdekelne az USD/HUF kereszt. Ott most mi lesz a mozgás? Várnék egy felfele kört 310-ig, de nagyon bizonytalan.
EUR/USD