Szerintem az is benne van hogy ez még nem is a harmadik ~… Lehet hogy még csak az első ~. És akkor ki is jön az hogy a harmadik hullámban mindjárt 1.17 alá szalad...
Az impulzivitásban igazad van, nekem nem tűnt fel, mert H4-ben nézem, viszont méretre tökéletes. Csatorna sem tökéletes, sőt, ettől még teljesülhet a célár. :) Holnap okosabbak leszünk.
Engem az zavar hogy azt mondjak a harmadik ~a leg Impulzívabb… Szerinted ez az volt? Mondjuk az egyes ~hoz képest… Azonkívül hullámoktól függetlenül egyék formában jön lefelé nem alakult ki ereszkedő csatorna. Meglett volna ha ma eléri a 1.1720...Nem sokat tudok a hullámokról a Kennedy csatornákat szoktam be rajzolgatni ha lehet… Nem azt mondom hogy EWI téved mindenesetre furának találom hogy az új aj a cél közben a harmadik hullámban így maszatol anélkül hogy bármilyen fontos szintet tört volna…
Én is most regeltem, köszönöm szarvasvadasz! Mi a baj ezzel a 3-assal? Pont 1,618-szorosa az 1. hullámnak (már mint a beágyazottnak). Még épp a belső 4-es készül. Ha ez így marad, akkor még jó is, hogy a letörés előtt szöszmötölt, hiszen csinálhatott 1-2, 1-2-t, így több hullám lesz lefele. Az EWI-nél mélyebb célárat számoltak (a fibók alapján is jó lehet), mintha csak a fej-vállból várható teljesülne. :)
Usdchf egy dupla csúcs közelében, dollár index meg nincs érdemi elmozdulás... ECB elnök tegnap nem mondott semmi A monetáris politika hoz kapcsolható megjegyzést értem én hogy hátha ma de jelen helyzetben Mi biztató tud mondani (? )
Rossz ez a H4 gyertya kezdetnek de 11 kor zár és ha addig nem megy újra akkor biztosan majdnem biztosan lesz egy visszahúzás és bár lejjebb vagyunk mint tegnap este de technikailag semmivel sem beljebb.
a 38% fibo környékén oldalaz és közben indikátorokon "kimozogja" a lefelé kört... szóval még a 61% fibo se lett megkísértve, de EWI lefelé látja 1.15 környékére ezt a kört...a többiről nem is beszélve. majd ha 1.1720-on átment egy impulzív gyertyával és alá zár naposon jobban fogok hinni benne.
EUR/USD