Nem néztem. Lefelé most egy 5. Hullámban lehetünk. Ha hozza a szokásos formát akkor nem nagyon megy most 1.1070 alá ( értsd 1. Hullám hossza rá mérve). Emelkedő csatorna alsó vonala is itt van valahol 1.1060 (rajzolás kérdése ). Ha töri a csatornát és az alját +a hullám megnyúlik akkor TP kb 1.1020-25... Az alá nem várnám ebben a körben. Felfelé is limitált mert meg mindig korrekció. Itt nem néztem meg szinteket, de 1.1180-1.12 a max elsőre. Szvsz.
Továbbra sem dőlt el az irány. Meg mindig korrekció, egyelőre továbbra is meg az emelkedő csatornában, de a még csak a korrekciós csatorna sincs veszélyben, Nekem továbbra is “ hiányzik” a teteje, de ahhoz melyebbről kellene fordulnia, szóval mehetnénk meg lentebb.
Az eddigi napos emelkedő trendcsatorna(1.087x ről indult emelkedéstől indulva) alsó vonala közelében van. Eddig korrekciós szerkezetben jött lefelé. Ha NFP -vel átviszi lefelé akkor még mindig korrekciós lehet csak az eddigi emelkedés teljes korrekciója is lehet, tehát az utolsó csúcs egy 5. hullám volt. Ha nem ez lesz akkor még van esély arra is, h még mindig hiányzik a teteje ami minimum kb 1.1270-80 köröl lehetne (de1.133x is beleférhetne). szvsz. majd kiderül.
EUR/USD