kérdés mi lesz a döntés... illetve hogyan reagálnak rá... az elmúlt legalább fél évben mindig utolsó pillanatban derül ki, értsd péntek délután mi, merre...ami most havi záró is lesz. ha 1.1020 körül vagy aza latt zár, az valóban egy időre eldönti hogyan merre. igaz a bika nem halt meg még teljesen ezen a charton csak éppen most erősen vesztésre áll.
Eur/usd-ban en is most varnek egy felkort a Fed dontes utan max 1,1-ig. A Gbp/Huf meg engem is izgat? Ki hogy latja, mi lesz vele? Hasra utok, de en erosodesre tippelnek.
Minden lehetséges, de decemberben magasabban kellett volna zárni a negyedévet, /amire számítottam is, de nem úgy lett/ így nagyobb esélyt látok a 0.8786 törésére és az új aljra. Ebben hónapban meg az 1.10025 törésére számítok.
azonban a korábbi emelkedő csatornához képest jelenleg egy sokkal "szűkebb" csatornában ereszkedik az árfolyam...ha a fő irány lefelé, akkor ennek a csatornának szélesedni kell...felfelé vagy lefelé... egyébként attól, h kiesett az emelkedő csatornából a jelenlegi szinten még azt is jelentheti, h a korábbi teljes(1.088x) korrekciója zajlik...
Lett egy szép ereszkedő csatornánk, ha abban marad akkor előbb leírt második verzió, ha felfelé kilép akkor első verzió. De aztán lehet, h szabadesés. Nagyon hisztis a piac megint...az értéktőzsde biztosan.
HA ez most kb itt egy lefelé kör vége, akkor még feljebb is mehetABC korrekció(?)-1.1128-40, sőt! Ha így fordulna le akkor 1.0925 környéke lehet cél aztán ki tudja. HA még nincs vége, akkor jobb esetben lesz egy visszahúzás 1.1080-1.11 környékére és onnan mélyebbre, mint írtad Sanszos. Most nekem sincs ezen a kereszten. Beszálló lehetőségére várok.
EUR/USD