Szvsz a 1.0913-20-nak is...a 1.0980 törése után. a kérdés csupán az, h ebből a körből vagy egy másikból. Ha az 1.1094 re mennő korrekció ABC volt , akkor lefelé még egy 3. hullámban vagyunk szóval van hova. Mondjuk igazából nekem nem ABC nek tünt hanem csak egy 4. hullámnak akkor egy 5. hullámban, de az is levisz. De ugye én csak ugatom ezt az egészet.
Sajna a visszahúzást megsporolták nekünk (nem nagyon hittem, h lesz), és a holnapi NFP előtt eldöntötték a kérdést. Nem tudom mi marad a "szokásos" péntek délutaáni rallyra.
Na ilyen ez a rajzolás...nálam az ereszkedő csatorna(amiből végül naposon nem zár ki) felső vonala kb 1.1050-54 körül van... Ha ma nem zár naposon a tegnapi alj alá az egy dupla alj is lehet...ami önmagában nem jelent semmit, de érdemes figyelni reá...
Most úgy néz ki meg van a szokásos londoni nyitás előtt 20-25 pip ellenkező irányba aztán felveszi az fő irányt. Szoval lehet ez volt a “visszahúzás”. A stop vadászat ettől együtt még mehet... A 1.1081 az hogyan jött ki? Ez most nem piszkálodás részemről. Érdeklődés. Ha ez most valójában egy B volt lefelé akkor a C magasabbra kellene menjen 1.1081 nél. Most ezt nem vinnem tovább mert nem ez látszik.
Ott jó lenne megint beszállni,de szerintem nem fog odáig felmenni...Holnap jó USA munkaerő piaci adatok, pénteken várhatóan jó NON FARM adatok,ami megadja az irányt az általam várt 1.0945-ös szintig,legkésőbb keddig....de még addig valahol be kellene szállni,mert 3 poziciót lezártam....
EUR/USD