Német részvények esetén érdemes rákeresni a stock3-ra. Az ottani elemzők sokkal jobban ismerik a német részvényeket és sokszor lehet olyan kisebb (MDAX vagy SDAX) részvényeket is látni ami nekünk nem kerül a látószögünkbe. Persze ők sem tévedhetetlenek, de több szem többet lát.
Szerinted nekem csak varta van, szerinted csak részvényem van? Én nem vagyok szuper okos de nem is járatom le magam mint te, gondolom azért nem tudsz privátban beszélni az úriemberrel mert ha itt ezt csinálod akkor ott mit művelnél! Befejeztem remélem az admin dolgozik!
Szerencsére csak kisebb összeggel vagyok benne az RWE-ben. Március első napjaiban csábultam el, amikor úgy látszott, hogy megvolt az alj. Sajnos azonban utána lefordult, és most a stock3 TA-val kicsit megijesztettél. Én nem számítottam ekkora mélységekre, úgy gondoltam, hogy legrosszabb esetben is 28EUR körülre mehet még le. Holnap kitöprenkedem, hogy mit csináljak vele.
A kérdéseiből az értelmi szintje tökéletesen lejön, mint egy kisgyerek léci léci utolsó utolsó többet nem kérdezek, mit gondol itt megtanul kereskedni 😂😂😂
Szia! Köszi az infot! Meglátjuk merre az irány , nem kívánok senkinek rosszat , de jó lenne venni 20 körül..... Közben olvastam , hogy a Haleonban eladta a részesedèsènek egy részét..
Eurós részvények vitasarok